reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Myśmy byli u teściów.Teściowa zjechała mojego M,że za dużo by chciał się do mnie wtrącać a mnie,że mus ie dje.Mam kupowac a na niego nie ptrzec.Ja pracuje w domu i mi sie należy.Chodziło o kolor i fason kiecki weselnej:rofl2:A w poniedziałek zajmie się Małym jak my będziemy malować mieszkanie..Tak znowu się z nią swietnie dogaduje i Dzięki Bogu:-D:-D:-D

Bodzia świetny awatar;-):-D:-D i fajnie że miałaś udany dzień
Położyłam choruszka spać cały dzień temperaturka go trzymała i taki smutny opłakany był...Wpadli teście i teściowa moja nie jest niestety tak fajna jak Bodzi ma focha po Staś się rozchorował i nie przyjedziemy.No przecież specjalnie to zrobiłam nie?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Anula ja z moją tez koty darłam, mam do niej pewny żal...Ale kocha Karolka, co by nie robiła to robi to z dobrego serca więc ja tez musze okazać jej serce i zrozumienie.Ale był czas...A i teraz czasem....

Dużo zdrówka Stasiowi Anula!
Bodzia a czemu Ty taka łaciata? Ja myslala ze Ty taka jednokolorowa ;-)

My tez nawet fajnie spedzilismy popoludnie, bylismy na wycieczce ale Kubie sie srednio podobalo. Wrocilismy niedawno.

A w temacie tesciowych...moja mieszka jakies 200 km od nas...widze ja rzadko. Nic do niej nie mam, nie jest zla kobieta ale ma zupelnie inny charakter niz ja i raczej bym sie z nia na dluzsza mete nie dogadala...no chyba ze zaszla by taka koniecznosc ;-)

Ech teściowa.... ;-)
My niestety areszt domowy ;-( ale wiosna się zaczyna dopiero więc nadrobimy jeszcze .
Meg a pochwal się gdzie byliście na wycieczce?

Anula w takiej podkrakowskiej wiosce na lace...a potem pojechalismy do krakowskiego Parku Jordana - bardzo tam fajnie, duzo ludzi z dziecmi ,alejki, atrakcje....ale Kuba marudzil strasznie i nie chcial biegac nawet za golebiami wiec szybko wroclismy

reklama
Do góry