reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i dlatego marze o wsi :-) moze i tam psy d....mi szczekaja ale jest wiele atrakcji :tak::-)
i tu się z Tobą zgodzę, moi teście mieszkają w małym miasteczku i jak jest dzień murowanej to jest taka zajefajna impreza jakich u nas nie ma.Dlatego też rozważam to przenisienie ale taka wioska zabita dechami jest jeszcze lepsza:tak::tak::tak:

11.gif
beertje_welterusten.gif

Anula na wycieczce podoba sie wszystkim ale ja osobiscie mam dosyc :tak::tak:Krakowa...brudno, psie g....a wszedzie....
Kurczę, a ja poznałam kolesia, który mieszka w Kraku, i to w centrum i powiedział, że nie zamieniłby tego miejsca na żadne inne :sorry2:. Może on dziwny jest ?? Tak, na pewno jest dziwny, w końcu to kolega Jacka :-D
Idę tulaskać się do męża, pasierbiątko przyjechało...Ale aż tak tragicznie jak myślałam że będzie to póki co nie jest ;-)

Witanko! Ja dziś wróciłam przed 13, ale obiadek, plac zabaw, zasypianko i tak zleciało. Niestety nie dotrzymam wam dziś towarzystwa bom senna. Hm ciekawe czemu:-p:-D
Anula zdróweczka dla syneczka. Duże buziaki od BB-ciotaki:tak:

Dobry wieczorek kobiałeczki.;-):-)
My dziś u teściów bylismy. Poszlismy na spacerek i nawet fajnie dzień minął.:tak::-)

a tak z tym paluszkiem wyglada:)):tak::laugh2:
Słodka kruszynka.:-)

Asiulinka spóźnione ale szczere życzenia
dla Stasia z okazji
skończenia 9 miesięcy:-D:-D:-D
Zdrówka, szczęścia i słodyczy
aluśka Mu dziś życzy:-D:-D

05mn4.gif

asiulinka dziękuję :tak: porozmawiałam chociaż na początku to była raczej kłótnia niż rozmowa bo już mi nerwy przez to wszystko póściły ale chyba jesteśmy na dobrej drodze:tak::tak: teraz pozostaje coś znaleźć :tak::tak::tak::tak:
Gratulaski dla Grzesia :-) z okazji przebicia zębola :-D:-D:-D
Aluśka, mój synek ma na imię Grześ.:-D:-D:rofl2::-p Ale dziękujemy za życzenia i gratulacje zębolka.:-) Super, że porozumiałaś się z mężem.:-) I życzę powodzenia w poszukiwania swojego miejsca na ziemi.:-)

Dziełczyny,żadna mojej krowisi nie zauważyła:-(
Śliczna krowusia.:rofl2: A z jakiej to okazji?:-p;-)
Przy okazji gratuluję 4000 posta.:laugh2:

Idę tulaskać się do męża, pasierbiątko przyjechało...Ale aż tak tragicznie jak myślałam że będzie to póki co nie jest ;-)
No to fajnie.:-) I oby tak dalej!:tak: Miłego tulaskania.:-p

Anula zdrówka dla Stasiadużo dużo...:-)

reklama
oooooooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
toż to niemożliwe, nie ma dziś domówek:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
To ja się witam i o zdrówko pytam:laugh2: Ja zaraz zupkę rodzince zapodam i ruszamy do parku:tak: Odmeldowuje się do wieczorka ;-)

Do góry