21kasia21
mamcia N&N :)
no to sie naspala moja nicosia
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratki 4000 post,,no nawijasz niexle,,hihiInnaKubki do Zoo zielone brać mus
Kobiety a Wy pisac na co ochote macie bo ja widzu,że mi się 4000 post szykuje;-)Zaraz skończe ogarniac i nie wiem co dalej z dniem...
Ojjj kochana wiem co czujesz, tez mieszkam z pijakiem pod jednym dachem:-( trzymaj sie mocno i nie przejmuj sie tym co on wygaduje...wiem ze to trudne....tule mocno.
Agata rozmawiałam z małżem i wszystko sobie wyjaśniliśmy
Aluśka postarja sie m wytlumaczyc co czujesz, na dłuższą metę tak sie nie da żyć, zameczysz si ety a przy okazji dziecku tez nie bedzie dobrze.
Bodzia dobrze mówiszAluśka kochana moja ale Ty masz tam straszne warunki.Paranoja,że nie możesz popisać, bo tesciowa.A poza tym pijak i dziecko....
Wiesz, nie obraż się ale ja bym zabrała Amandzie i wyprowadziła się do rodziców.Przynajmniej na troche.Może to mężowi otworzy oczy.Bo Ty musisz myślec teraz o MałejA jak jemu jest z pijakami dobrze...A na Maleńką Wasze kłótnie i pijak żle wpływają.JA wiem,że to może być trudna decyzja...
asiulinka dziękujęAluśka strasznie współczuję sytuacji domowej.:-( Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem. Tulę mocno.![]()
.
Meg ale masz przystojnego synka dziewuszki będą się pchały drzwiami i oknamiNo weekend :-) nawet dla domowek ;-)
A to moj maly mezczyzna....
![]()
oj mi też chyba magnezu brakujeBodzia na bank magnezbędziesz
przesilenie cię dopadło. przerabiałam ze 2 miesiące temu:-![]()
-(
agga śliczną masz córeczkęA to moja córunia-Patrycja
Martyna super że masz już ten samochodzikJestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to
. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła
![]()
Gratulaski dla Grzesia :-) z okazji przebicia zębolaAha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zauważyłam, że Grzesiowi przebiła się ostatnia dwójeczka (prawa dolna).:-) To teraz będzie już miał 8 zębolków.
.
anulka oby temperatura Stasiowi szybko spadła i nie wykluło się z tego żadne paskudne chorubskoMy też już wstaliśmy.Z naszego wyjazdu jutro nici bo mój synek wnocy obudził się z temperaturką 38 rano też miał taką,mam nadzieję,że to zęby a nie żadna paskudna infekcja bo u nas okropny wirus szaleje.Staś tylko takie oczka machore,tak mi go żal było,żecałą noc przespaliśmy razem (a nie miałam go tego uczyć).