reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna:tak::-D:-D:-D:-DKubki do Zoo zielone brać mus:-D
Kobiety a Wy pisac na co ochote macie bo ja widzu,że mi się 4000 post szykuje;-)Zaraz skończe ogarniac i nie wiem co dalej z dniem...

anula zdóffkaa
Bodzia super scrapy,mały słodki
laski foty fajowe,dzieci bombowee

zmykam,,,pappatki
potem moze wskocze na chwile,,ale cąły dzien na dworzus ie zapowiada,,i grilek takze,,buziakmmmm

Bodzia, ja mam ochotę na gołąbki :-D
Madźka, a Ty już sie nie wyleguj, tylko przywitaj się ładnie z nami. Ty niedobra :-p
Bodzia, no kubki zielone trzeba wziąć, szkoda że w piżamy ich nie możemy ubrać :-D

Inna tez o tym pomyśłałam..O piżmach;-)
Madzki nie ma na wsie jest:tak:
Ewcia miłego grilowania:tak:
Gołabki mmmmm
Mój Małz juz zaczyna aaaaaaaaa

Asiulinka spóźnione ale szczere życzenia
dla Stasia z okazji
skończenia 9 miesięcy:-D:-D:-D
Zdrówka, szczęścia i słodyczy
aluśka Mu dziś życzy:-D:-D
05mn4.gif

Bodzi
scrapiki rewelacyjne :tak::tak::tak: Karolek idealny model i Wy również bardzo ładnie wyszliście na tych zdjęciach:-D:-D:-D
Ojjj kochana wiem co czujesz, tez mieszkam z pijakiem pod jednym dachem:-( trzymaj sie mocno i nie przejmuj sie tym co on wygaduje...wiem ze to trudne....tule mocno.

Aluśka
postarja sie m wytlumaczyc co czujesz, na dłuższą metę tak sie nie da żyć, zameczysz si ety a przy okazji dziecku tez nie bedzie dobrze.
Agata rozmawiałam z małżem i wszystko sobie wyjaśniliśmy :tak::tak::tak: mam nadzieję że za parę dni nie zmieni znowu zdania.... :tak: i mieszkanie szybko znajdziemy :tak::tak::tak:
Aluśka kochana moja ale Ty masz tam straszne warunki.Paranoja,że nie możesz popisać, bo tesciowa.A poza tym pijak i dziecko....
Wiesz, nie obraż się ale ja bym zabrała Amandzie i wyprowadziła się do rodziców.Przynajmniej na troche.Może to mężowi otworzy oczy.Bo Ty musisz myślec teraz o Małej:tak::tak:A jak jemu jest z pijakami dobrze...A na Maleńką Wasze kłótnie i pijak żle wpływają.JA wiem,że to może być trudna decyzja...
Bodzia dobrze mówisz :tak: mieszkanie tutaj to jedna wielka paranoja.....:crazy:
mieszkania nadal szukam :-( a jak sie w najbliższym czasie nie uda to śmignę o rodziców na jakiś czas....:tak:
Aluśka strasznie współczuję sytuacji domowej.:-( Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem. Tulę mocno.
attachment.php

.
asiulinka dziękuję :tak: porozmawiałam chociaż na początku to była raczej kłótnia niż rozmowa bo już mi nerwy przez to wszystko póściły ale chyba jesteśmy na dobrej drodze:tak::tak: teraz pozostaje coś znaleźć :tak::tak::tak::tak:
No weekend :-) nawet dla domowek ;-)
A to moj maly mezczyzna....
Kuba_w_kratcie.JPG
Meg ale masz przystojnego synka dziewuszki będą się pchały drzwiami i oknami:-D:-D:-D:-D
Bodzia na bank magnez :tak::tak::tak:będziesz
misc0203do.gif
przesilenie cię dopadło. przerabiałam ze 2 miesiące temu:-:)-(
oj mi też chyba magnezu brakuje:szok::szok: bo jakieś dołki mnie łapią :-:)-:)-(
A to moja córunia-Patrycja
agga śliczną masz córeczkę :tak::tak::tak:
Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje :tak:. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to :szok:. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła :sorry2:
Martyna super że masz już ten samochodzik:laugh2: i jesteś z niego zadowolona :tak::tak::tak::laugh2:
Podróż widzę że z przygodami :szok::szok::szok::szok:dobrze że dotarliście cało i zdrowo:tak:;-);-)
Komentarzami i uwagami rodzinki się nie przejmuj zazdrość ich zżera i tyle:dry:
Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że zauważyłam, że Grzesiowi przebiła się ostatnia dwójeczka (prawa dolna).:-) To teraz będzie już miał 8 zębolków.:szok::rofl2:
.
Gratulaski dla Grzesia :-) z okazji przebicia zębola :-D:-D:-D
My też już wstaliśmy.Z naszego wyjazdu jutro nici bo mój synek wnocy obudził się z temperaturką 38 rano też miał taką,mam nadzieję,że to zęby a nie żadna paskudna infekcja bo u nas okropny wirus szaleje.Staś tylko takie oczka machore,tak mi go żal było,żecałą noc przespaliśmy razem (a nie miałam go tego uczyć).
anulka oby temperatura Stasiowi szybko spadła i nie wykluło się z tego żadne paskudne chorubsko:tak::tak::tak::tak:

reklama
Bodzia gołąbki pyszne, chyba dzisiaj zrobię :tak::-D
Wiecie co, ja wymiękam - Jacka brat stwierdził, że to auto pewnie było po wypadku i na pewno był bity, dlatego od grudnia do kwietnia stał w Polsce :crazy:. A wiecie na jakiej podstawie?? Na takiej że auto zostało sprowadzone w grudniu do Polski i teraz sprzedane :dry:. No, nie wiedziałam, że można na takiej podstawie takie wnioski wysnuć :sorry2:. Aha. I Citroeny się psują. A mi to się zawsze wydawało, że żaden samochód nie jest niezniszczalny, niezależnie czy to Citroen czy Audi czy Opel. Najlepszy przykład - nasz Focus który jak sie zaczął sypać to się posypało wszystko. No, ale niech sobie pogadają, może im ulży :-p
RATUUUUUUNKUUU MOJE DZIECKO MI WŁOSY UKŁADA (czyt. zarzuca mi grzywke na oczy :-D)

Do góry