reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kochaniutkie! Ja wciąż u mamy, a raczej u kuzyki :tak: Madzia nie chce spac:baffled: Ona jak nie jest u siebie to ne życzy sobie spać:dry:Inna super cieszę że auteczko masz:-) Kochaniutkie cieplutko jest więc może pomyślimy o tym zoo? Ja 18 na komunię idę więc zjęta jestem! Dajcie pomysła! trza się umówic:laugh2:

reklama
Witam spiace mamy w srodku nocy..no moze nad ranem ;-)
Mez spi a ja od 6.30 z Kubkiem na nogach.....tam mi sie marzy jeszcze lozeczko...AAAAAAAAAAAAAAA
Inna grtauluje wozka! :-) No to czekamy na fotki!!!
Czesto slysze od znajomych ze kupili woz i musieli wymieniac akumlatory....bajdełej moj maz tez kiedys musial bo nie mogl jezdzis ponad pol roku samochodem (byl chory)
Wczoraj widze ze imprezy nie bylo...moze juz za duzo wypilysmy i pora zmienic nawyki i np pograc w Bingo?:-D:-D

Milego dnia :-)

Ja też już witam!!!
Potwornicka jeszcze śpi, a ja wstałam tylko zrobić siusiu i już mi się nie chciało kłaść z powrotem :sorry2:
Pogoda do bani, pochmurno, coś tam kropi...Bleeee...
Dzisiaj musimy jechać do Raciborza, po suknię dla Oliwki na ślub Jacka siostry, wybrana już jest, ale trzeba przymierzyć (bo wybierała siostra J.).
A wiecie co, z tym akumulatorem, to później J. zatrybił, że musieli wymienić na jakiś stary, bo w aucie w bagażniku leżała obudowa z akumulatora. Więc pewnie w aucie był porządny akumulator i go zwinęli.
Oczywiście, Jacek narzeka że bagażnik mały, ale chyba nie spodziewał się dużego bagażnika w sportowym modelu samochodu :sorry2:
A wy gdzie wszystkie są?? Imprezy nie było przecież :-p
Sikoreczka, ja myślę, że może jak ten długi weekend będzie to jakoś się na to zoo umówimy?? I ewentualnie można by było się umówićn np. tak, że jak będzie pogoda odpowiednia to do Zoo, a jeśli coś z pogodą nie wypali to można zabrać dzieciaki do sali zabaw, już wyczaiłam w Chorzowie, ale może być gdzie indziej. Co Ty na to?? I do Bodzi to samo pytanie. Bo nie wiem czy ktoś jeszcze miał dołączyć do nas :zawstydzona/y:

My też już wstaliśmy.Z naszego wyjazdu jutro nici bo mój synek wnocy obudził się z temperaturką 38 rano też miał taką,mam nadzieję,że to zęby a nie żadna paskudna infekcja bo u nas okropny wirus szaleje.Staś tylko takie oczka machore,tak mi go żal było,żecałą noc przespaliśmy razem (a nie miałam go tego uczyć).
Inna to faktycznie miałąś podróż z przygodasmi,ale niestety tak jest często.
Życzymy wszustkim miłego dnia.

Anula my juz inie wierzymy ze temp moze skoczyc ponad 38 od zebow... dwa razy sie przejechalismy -raz trzydniowka drugi zapalenie ucha (a do 38 sie zaczynalo)

Helol Inna -to ja sie ploze za Ciebie.....chyba ze nie masz drugiego lozka bo jakos z J.....:-);-)

A to moja córunia-Patrycja
Śliczna Królewna:tak::tak:

Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje :tak:. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to :szok:. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła :sorry2:
SUPER:-D:-DNo to czeakmy na oblewanie:rofl2:
Oj ja teraz nie moge do Zoo:-:)-(Bo malujemy mieszkanie i nie wiem ile czasu zjmie mi potem PPD i PPP.A malowanie zaplanowane od pół roku:dry::dry:Nie znosze tego, nie znosze, nie znosze..A sala zabaw w Chorzowie podono siwetne:tak:
Ale od 22 maja jest tez długi weekend to może wtedy???Bo 22 jest Boże Ciało.

Ale tu cisza straszna,dziś mi się chce siedzieć a nikt nie chce ze mną gadać Kasia to nawet na witaj nie odpowiedziała:-:)-:)-(

Tak bo Staś rozpieszczony przeze mnie strasznie.
Kasiu witaj
Ło rety Anula :zawstydzona/y: świnia jestem, ale wczoraj to ja tylko tak wdepnęłam na chwile i juz musiałam uciekać bo rozpieszczony Stachu życzył iść spać. Sorry:sorry2:, za kare nie zjem dziś czekolady. (a mam w szafce prawie 2 Cadburry)Dobra??
Witam witam wszystkie dziewczęta porannie i weekendowo!!!!

Helol Inna -to ja sie ploze za Ciebie.....chyba ze nie masz drugiego lozka bo jakos z J.....:-);-)
A kładź się, J. w pracy, w wyrku tylko Oliwka została :-D. Tylko że ona strasznie nogami i rękami wierzga :sorry2:
anula, tulaski dla synka. Ja nie chcę Cię martwić, ale tak jak Meg napisała - my też nie wierzymy w tak wysoką gorączkę przy zebach. Nam kiedyś lekarz nawet powiedział, że przy zebach to może być podwyższona temperatura, ale nie do 38 stopni.

Wiecie, co może któraś z Was pamięta moją przygodę z nosem jakiś czas temu... Teraz stwierdzam, że on jednak mógł być złamany... I kurde, znowu boli, jak np. chcę wysmarkać nos. Że już nie wspomnę o tym, że non stop od tego czasu mam lewą dziurkę od nosa jakby przytkaną. Nie wiem, o co kaman z tym nochalem. Ale Jacka chrześniak miał niedawno złamany nos - i nawet siniaka nie miał ani opuchlizny wielkiej. A ja nie dość że obsiniaczona, chyba ze 100 litrów krwi mi się wylało z niego, opuchnięta jak Gołota po walce to jeszcze ta odstająca kostka z lewej strony :dry:
Ale się zawzięłam i do lekarza nie pójdę :no:

reklama
Dzień dobry Kobitki:tak::tak::tak:

Dzień zapowiada się super....słoneczko wyszło więc dzisiejszy dzień też praktycznie cały na dworze spędzimy:tak::tak::tak:
Dobrze że już wiosna przyszła bo teściowa razem z ze szwagrem pojechali na działkę coś tam robić superrrrrrr mam ich z głowy:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
Teścio niestety został :baffled::szok:teraz pewnie leży pod śmietnikiem ( jak zwykle zresztą) narąbany w 3 d...py .....ale niestety przylezie i będzie powietrze truł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiejszą sobotę małż pracuję więc siedzimy same :-:)-:)-(

Śmigam poczytać co tam u Was:tak::tak::tak::tak:
:laugh2:

Do góry