reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzien dobry dziewczeta:)) oj jak ja sie ciesze, ze juz nowy dzionek:))sloneczko swieci az chce sie zyc:) wczoraj bylo strasznieeee:(moja nicolka nie wiedziec czemu miala wczoraj bardzo zly dzien- caly prawie czas plakala, nie chciala sie bawic i spac.a jak juz zasnela sobie bidulka to najpierw na 3 minuty,potem na 5 a najdluzej na pol godzinki.....ojej ojej nieciekawie bylo... ale za to byla tak juz wymeczona tym calym dniem, ze spala calutka nocke prawie- obudzila sie tylko raz na karmienie ok 3 a drugi raz dzis rano za10 7:))
a nauczyla sie paluszek ssac zamiast reki i tak sobie teraz ssie i sponia slodziutko:))oj jak ja ja kosiam mocno mocno ahh:))

Hej wam...
Ja zmykam dzisiaj na wies i chcialam zyczyc wam udanego weekendu,,,
U mnie jakos pochmurno,ale cieplo,,,,
buziaki na sobotnio-niedizelny weekend,,,

o szóstej rano zbiłam małemu gorączke i teraz znów miał.Chyba jednak złapał jakieś świństwo:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Taki biedny z chorymi oczkami:-:)-(Powiedzcie mi czy mogę mu dać coś jeszcze na własną rękę oprócz wit. c i wapna?no i oprócz czegoś na zbicie temperaturki.Tak strasznie nie lubię jak on jest chory.:-:)-:)-:)sad::sad::sad:

a tak z tym paluszkiem wyglada:)):tak::laugh2:

Załączniki

• nicoluska 022.JPG
    nicoluska 022.JPG
    52 KB · Wyświetleń: 26
  • nicoluska 024.JPG
    nicoluska 024.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 24
Hej :-D

Witam panie!
Miałam zamiar sobie dziś troche pospać ale nic z tego nie wyszło.Spała u nas córka mojej siostry (o rok młodsza od mojej), i niedośc że dziewczyny poszły późno spać, to jeszcze wstały przed 7 i włączyły radio i zaczeły tanczyć.:baffled:

U nas rano słoneczka nie było ale teraz sie przebiło i ładnie grzeje:-D, oby tak już zostało.

Anula oby ta gorączka małego nie była zapowiedzią jakiejś choroby. Daj znać czy jeszcze gorączkuje. Może faktycznie od ząbka, ale nigdy nie wiadomo.

Inna ja też jak dostałam autko to pierwsze co musieliśmy wymienić ako.
Sprzedający często tak robią że zabierają porządny akumulator a wkładają jakiś siet, byle ruszył. Niech Twoje autko sie git sprawuje i nie psuje.:tak:

a tak z tym paluszkiem wyglada:)):tak::laugh2:

Śliczna ta Twoja mała, słodko wygląda z tym paluszkiem.

Anula współczuje wiem co przeżywasz jak patrzysz w takie smutne chore oczka, najchętniej byś chciała żeby przeszło to ze Stasia na Ciebie aby tylko mały się nie męczył.Pisz nam jak się mały Stasio czuje i czy mu spada gorączka, oby jak najszybciej.

Miłego dnia wam życze, ja spadam teraz na zakupki, zajrzę tu później.;-)

reklama
Kasiu, słodka Twoja córcia jest :tak:
Anula, szczerze mówiąc, to na własną rękę chyba tylko jakiś Nurofen...Bo tak naprawdę to nie wiesz, co małemu jest :-(. Tulaski i buziolki dla niego :tak:
Bodzia, jak już na gg pisałysmy wstępnie ustalamy 3 lub 4 maja :tak:

Byliśmy z autem na warsztacie, no i faktycznie aku słaby i trzeba zakupić nowy - 250 zł poleciało... Ale i tak żeby mieć spokojne sumienie i spokojny sen pojedziemy do serwisu Citroena, niech go przeglądną, wymienią olej, sprawdzą co trzeba i będzie git.

Aha, byłabym zapomniała - BODZIA, Lolo i Oliwka mieli takie same rajstopki, mają takie same piżamki i patrzę na fotki a oni kubki też mają takie same - zielone :-D. Sporo ich łączy :rofl2:

Do góry