reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak byłam ponad dwa miesiące temu u moich rodziców i powiedziałam że się do nich przeprowadzę i że nie żartuję to moja mama powiedziała że nie ma problemu będzie wesoło :tak::tak::tak: ale to Przemuś robi problem że będzie miał za daleko do pracy i za dużo wyda tak dojeżdżając i skoro jestem jego żoną mam mieszkać razem z nim..... a mu póki co dobrze u mamusi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia
jak tam poszukiwanie pracy ?

Dzień Doberek
Asiulinka to ja hurtem
dla Grzesia
MILOSC11.gif

dla Ciebie
baer020.gif

Oj jak mi niedobrze...Chyba wyapadałoby cóś wszamać, blee
Idu zmywarke do roborty zagonić.
Acha mój syn zasnął wczoraj o 17,30 i obudziłą dziś 0 6 rano.W nocy sie kręcił na cyca wprawdzie ale dla mnie to norma:rofl2:

Dołanczama sie do życzeń , wszytskie dobrego dla wszytkich solenizantów....... oooooooo kurczaczki dzis jets 25 oooooo mamo ale ze mnie gapa moj m ma dzis imieniny:zawstydzona/y:

Inna no miłej jazdy tam a szczególnie z powrotem nowym auteczkiem:-):-):-)
PPD i PPP zrobione:-DObiad przygotowany, dziecko własnie rozciera kanapke na dywanie, MIODZIO;-)
A od poniedziałku a może i wcześniej sajgon w dmou i mnie nie będzie.Malowanie.A potem generalne PPD i PPP.Oj potem to mus na odwyk:rofl2::rofl2::rofl2:
Roztrata kanpką zajeła sie sunia..

to dobrze ze sunia zechciała cos wszamać;-):-D

s7_b.gif

Poradzcie, który kolorek???Przypominam,że zamieszkije Śląsk:rofl2:

Bodzi gdzie to takie tanie buciki dostajesz??? mnie sie podobaja drugie od dolu po prawie str, lub te piewrsze od dolou po prawej. Tez zamieszkuje śląsk;-)

PPD niech juz wstanie bim bam bom..wszystkie dawno wstaly i pozamiataly..bim bam bom ;-)

Jejjjjj i mnie dzis czeka PPD no bo piatek i niech mi nikt nie mowi ze sroda albo wtorek bo sie na to nie nabiore :-p
,

:-D:-D:-D:-D:-D

A ja tak sobie myeśle co u Iwony???Pewnie zjęta przygotowaniami do komuni..I Leika sie nie pokazuje...
Karollo pływa w klockach;-)A zaraz się odziewmy i do biblioteki spływamy:tak::tak:

Tez ostatnio o nich myslalam, ale czasem mnie nie ma wiec sie nie odzywam bo nie wiem czy jakiesgo posta nie skrobneły:zawstydzona/y:

Dzień dobry Laski :tak::tak::tak::tak:

Informuję że póki co jeszcze żyję:tak:

Znalazłam mieszkanie do wynajęcia z a 600zł ale się niestety okazało że nie chcą małżeństw ani studentów:szok::szok::no: .....to ja nie wiem kogo chcą :crazy:
no cóż szukam dalej....
... mnie mężuś wczoraj załamał i powiedział że jednak nie ma sensu się wyprowadzać i że on im powie żeby się ode mnie odczepili i będzie dobrze :wściekła/y::wściekła/y:.....ta jasne na pewno pomoże jak teściowej mówił z sto razy a ta nadal swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mu powiedziałam że wyprowadzę się do moich rodziców a ten że mnie nie przyjmą i tak zaczęliśmy sie kłócić bo że mu jest dobrze to nie znaczy że mi też......ja już mam dosyć zwłaszcza że ostatnio ten pijak zaczął mnie wyzywać od suk i szmat:no::no::no:
istny dom wariatów i tyle....szkoda gadać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wybaczcie że tak nie składnie ale muszę szybko pisać bo stara zaraz może wparować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojjj kochana wiem co czujesz, tez mieszkam z pijakiem pod jednym dachem:-( trzymaj sie mocno i nie przejmuj sie tym co on wygaduje...wiem ze to trudne....tule mocno.

Witam kochane, wczoraj nie mialam ani chwilki zeby do was zajrzec... rano m zawiozłam na izbe do szpitala bo cos mu si edo oka wbilo i byl problem.... potem do pracy, do domu, do pracy i takim sposobem wrocilam po 18 do domu i nie mialam sily nawet palcem kiwnac.
Dzis jest troszke lepiej ale @ przyszła wiec boli mnie brzuch......zawsze mogłoby byc lepiej;-) ale co tam damy rade. Po 14 do pracy z powrotem:dry:

Jak byłam ponad dwa miesiące temu u moich rodziców i powiedziałam że się do nich przeprowadzę i że nie żartuję to moja mama powiedziała że nie ma problemu będzie wesoło :tak::tak::tak: ale to Przemuś robi problem że będzie miał za daleko do pracy i za dużo wyda tak dojeżdżając i skoro jestem jego żoną mam mieszkać razem z nim..... a mu póki co dobrze u mamusi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia
jak tam poszukiwanie pracy ?

Aluśka
postarja sie m wytlumaczyc co czujesz, na dłuższą metę tak sie nie da żyć, zameczysz si ety a przy okazji dziecku tez nie bedzie dobrze.

Książki pożyczone:tak:
Agatka w Biedronce będą od poniedziałku:rofl2:
Aluśka kochana moja ale Ty masz tam straszne warunki.Paranoja,że nie możesz popisać, bo tesciowa.A poza tym pijak i dziecko....
Wiesz, nie obraż się ale ja bym zabrała Amandzie i wyprowadziła się do rodziców.Przynajmniej na troche.Może to mężowi otworzy oczy.Bo Ty musisz myślec teraz o Małej:tak::tak:A jak jemu jest z pijakami dobrze...A na Maleńką Wasze kłótnie i pijak żle wpływają.JA wiem,że to może być trudna decyzja...
No ja zamierzałam park nawiedzić ale w drodze do niego Lolo zaczął nuszkami szurać więc dokonałam pełnej ewakuacji i teraz Młode śpia:tak:Potem się przejdziemu jeszcze.Ale ze mnie wyrodna matka, dziecko na nogach ciąga:-p:-p:-pNo i pewnie dlatego on ostatnio tyle śpi, a jak nie śpi to ma mnóstwo enrgii.
Poprosze o kopniak na opamiętanie.Bos ie znowu porównuje z sąsiadką,że ona po południami siedzi z dziecmi na podwórku a ja nie.Ale ja z małym chodze do parku i na plac zabaw a ona nie, i ja z Loloem wychodziłąm nawet w mróz a ona zaczeła jak ise ciepło zrobiło.
No już, która mnie kopnie:rofl2::rofl2::rofl2:

dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:tak::-):-):-):-) słoneczko nasze dawno wstałooooooo:-D:-Dboshe jaki cudny dzień. zmykamy na wcześniejszy i długaśny spacer:happy: a jutro wybywamy na cały weekend na wieś coby nie zmarnować ani minuty tej cudnej wiosenki:-):-)
Nie chcę cię zmartwić, ale od jutra (a u mnie nawet od dziś wieczora) szykuje się pogorszenie pogody:-(. Ale mam nadzieję, że im sie nie sprawdzi!:no::-)

Aluśka strasznie współczuję sytuacji domowej.:-( Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem. Tulę mocno.
attachment.php

Dołanczama sie do życzeń , wszytskie dobrego dla wszytkich solenizantów....... oooooooo kurczaczki dzis jets 25 oooooo mamo ale ze mnie gapa moj m ma dzis imieniny:zawstydzona/y:
Witam kochane, wczoraj nie mialam ani chwilki zeby do was zajrzec... rano m zawiozłam na izbe do szpitala bo cos mu si edo oka wbilo i byl problem.... potem do pracy, do domu, do pracy i takim sposobem wrocilam po 18 do domu i nie mialam sily nawet palcem kiwnac.
Dzis jest troszke lepiej ale @ przyszła wiec boli mnie brzuch......zawsze mogłoby byc lepiej;-) ale co tam damy rade. Po 14 do pracy z powrotem:dry:
Dziękuję za życzenia.:-) Twojemu mężowi z okazji imeinin życzę dużo zdrówka, szczęścia i żeby dawał duuuuuuuuuuuużo zadowolenia ukochanej żonie.:rofl2:
A co z tym jego okiem? Mam nadzieję, że wszystko ok.:tak:

A teraz muszę się chwilowo ewakuować, bo co prawda Grześ uśpiony, ale Maciusiem trzeba się zająć.:-)

reklama
Do góry