reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No weekend :-) nawet dla domowek ;-)
A to moj maly mezczyzna....
Kuba_w_kratcie.JPG

reklama
Nie chcę cię zmartwić, ale od jutra (a u mnie nawet od dziś wieczora) szykuje się pogorszenie pogody:-(. Ale mam nadzieję, że im sie nie sprawdzi!:no::-)
:no::no::no: u nas na łikend ma być 22 stopnie i słoneczko bez chmurek:-):-)

Meg ale Kubek jest do ciebie podobny:szok::-D fajny radosny chłopak:tak::tak:
Bodzia walnij sobie dżemke z Lolkiem ;-);-)szkoda ze sie na fryty nie załapałam:-(

Szymonek śpi ja ogarniam pobojowisko pospacerowo- poobiadowe i mus się szykować psychicznie na kolację u teściów:baffled:imieniny Marka.

Bodzia walnij sobie dżemke z Lolkiem ;-);-)szkoda ze sie na fryty nie załapała
Nio przecie wrzuciłam troche, jeszcze zostało:tak::tak:
Po dzisiejszym spacerze dochodze do wnisoku,że mus się za się wziąść..Nie moge być wiecznie zmęczoną, ponurą matką:-(Może zaczne od tego,że będe piła te dwa litry wody a nie pół góra litr:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bodzia na zmęczenie to ty magnez sobie pobierz np. w tabletkach musujących:tak::tak:
Myślisz???Pewnie masz racje bo i łydki mnie strasznie bolą i rozdrażniona jestem..Ach nie lubie być w takim stanie..Lubie byc radosna i pełna życia i chęci zeby dzien cały po placu latać:-:)-(
A teraz od paru dni to nawet zbaw z Lolem nie umiem wymyśleć..Ach...Smutno mi:-:)-(

Myślisz???Pewnie masz racje bo i łydki mnie strasznie bolą i rozdrażniona jestem..Ach nie lubie być w takim stanie..Lubie byc radosna i pełna życia i chęci zeby dzien cały po placu latać:-:)-(
A teraz od paru dni to nawet zbaw z Lolem nie umiem wymyśleć..Ach...Smutno mi:-:)-(
Bodzia na bank magnez :tak::tak::tak:będziesz
misc0203do.gif
przesilenie cię dopadło. przerabiałam ze 2 miesiące temu:-:)-(

Dzień dobry Lachonki! Pustki tu takie :szok: No ale nie dziwota skoro na dworku takie ciepełko. Ja melduję że żyję :tak: tylko u mamuśki wylądowałam , siorkę muszę troszkę pozabawiac:-p
Zmykam narazie. Grilla szykujemy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Buziaczki;-)

reklama
Hej wszystkim.
Widze że mam troche do poczytania, jestem do tyłu bo cały dzień tu niezaglądałam.

Zajrzałam tylko na chwilkę,musze iść zmyć z siebie farbe a potem wróce.
Taki dziś ładny dzionek więc się wziełam za malowanie werandy, a potem trzeba było
posprzątać tak nachlapałam. Ale przynajmniej jedno mam z głowy, w przyszłym tygodniu biore sie za malowanie korytarza, która ma coś do malowania? chętnie pomogę!
:-):tak::-D

Bodzinka narobiłaś mi apetytu tymi frytkami, tak bym sobie zjadła ale z serem i sosem czosnkowym (nieprzepadam za majonezem).:tak:
Może jutro se zrobie, ale nie czas się odchudzać, wielki dzień mojej córci tuż tuż, cza jakoś wyglądać.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry