reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulinka dla Grzegorza twego dzielnego
_lol_.gif
Dzięki wielkie w jego imieniu.:-)

:szok::szok::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: kurtka wodna już mi sie z tymi oczmi porobiło że ja nie wiem:crazy::crazy::crazy::crazy:Sikoreczka to masz na zapas zyczonka :-D:-D:-D:-DAsiulinka pliz forgif mi:dry::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: wszystkiego naj koffana:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-Ddzięki, Tobie zawsze forgiwnę.;-):-p:-D:-D:-D:rofl2:

Sikoreczka dobronoc. i Tobie życzę kolorowych snów.:-)

Dzień Doberek
Asiulinka to ja hurtem
dla Grzesia
MILOSC11.gif

dla Ciebie
baer020.gif

Oj jak mi niedobrze...Chyba wyapadałoby cóś wszamać, blee
Idu zmywarke do roborty zagonić.
Acha mój syn zasnął wczoraj o 17,30 i obudziłą dziś 0 6 rano.W nocy sie kręcił na cyca wprawdzie ale dla mnie to norma:rofl2:

reklama
Mieszkam w okolicy Bydgoszczy, jakby co to polecam sie na przyszłość, chętnie popilnuje dzieci hi hi.:-D:-D:-D
Ok, będę pamiętać :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:rofl2::rofl2::rofl2:
Daj znac po wszystkim! Trzymam mooocno kciukaski za waszą jazdę, a i miałam ci powiedziec że strasznie podobało mi się co zrobił J swojej mamie:tak::-D Utarł jej nosa! Dobrze!:laugh2:
No niby utarł, ale chciał dzisiaj rano dzwonić i poprosić, żeby przyszła :baffled:
Na szczęście mamy kogoś z kim możemy jednak Oliwkę zostawić - dziewczyna 16-letnia która często się zajmuje Oliwką.
Jak to jest że na obcych można liczyć a na rodzinę never ??

Dobra, zmykam bo zaraz wyjeżdżamy PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Do góry