reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna no miłej jazdy tam a szczególnie z powrotem nowym auteczkiem:-):-):-)
PPD i PPP zrobione:-DObiad przygotowany, dziecko własnie rozciera kanapke na dywanie, MIODZIO;-)
A od poniedziałku a może i wcześniej sajgon w dmou i mnie nie będzie.Malowanie.A potem generalne PPD i PPP.Oj potem to mus na odwyk:rofl2::rofl2::rofl2:
Roztrata kanpką zajeła sie sunia..

reklama
s7_b.gif

Poradzcie, który kolorek???Przypominam,że zamieszkije Śląsk:rofl2:

Heloł.
23_9_10.gif

Ale mi dzis dobrze było (mimo, że męża w łóżku nie miałam).;-) Grześ tylko raz się obudził w nocy o 2, a potem o 6, ale go wzięłam do siebie do łózia i jeszcze przysnął. Dopiero Maciuś obudził nas o 6.45.:baffled: Ale za oknem pięknie słoneczko świeci, to nawet chciało się wstawać.:tak::-D

Bodzia Grześ i ja dziekujemy.:-)
No to ładnie Ci Karolek pospał.:tak: I jak dobrze, że masz sunię -mniej sprzątania.:rofl2:
Aha, dzięki za komentarz na NK.:-)

PPD niech juz wstanie bim bam bom..wszystkie dawno wstaly i pozamiataly..bim bam bom ;-)

Jejjjjj i mnie dzis czeka PPD no bo piatek i niech mi nikt nie mowi ze sroda albo wtorek bo sie na to nie nabiore :-p

A ja tak sobie myeśle co u Iwony???Pewnie zjęta przygotowaniami do komuni..I Leika sie nie pokazuje...
Karollo pływa w klockach;-)A zaraz się odziewmy i do biblioteki spływamy:tak::tak:
A to są gotowce JPo, ale zdjecia moje;-)

zeszły tydzień

Mazury maj 2007

Mazury, maj 2007

A ta wanienka ma z 50 lat.Moja tesciowa była w niej kąpana..Zdjęcie z zeszłego roku z Mazur.

dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:tak::-):-):-):-) słoneczko nasze dawno wstałooooooo:-D:-Dboshe jaki cudny dzień. zmykamy na wcześniejszy i długaśny spacer:happy: a jutro wybywamy na cały weekend na wieś coby nie zmarnować ani minuty tej cudnej wiosenki:-):-)
wszystkim PPD współczuję:sorry2::sorry2:, ja dziś wolne. Bodzia no to remontuj koffana;-)scrapki jak zwykle :-D:-D

Dzień dobry Laski :tak::tak::tak::tak:

Informuję że póki co jeszcze żyję:tak:

Znalazłam mieszkanie do wynajęcia z a 600zł ale się niestety okazało że nie chcą małżeństw ani studentów:szok::szok::no: .....to ja nie wiem kogo chcą :crazy:
no cóż szukam dalej....
... mnie mężuś wczoraj załamał i powiedział że jednak nie ma sensu się wyprowadzać i że on im powie żeby się ode mnie odczepili i będzie dobrze :wściekła/y::wściekła/y:.....ta jasne na pewno pomoże jak teściowej mówił z sto razy a ta nadal swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mu powiedziałam że wyprowadzę się do moich rodziców a ten że mnie nie przyjmą i tak zaczęliśmy sie kłócić bo że mu jest dobrze to nie znaczy że mi też......ja już mam dosyć zwłaszcza że ostatnio ten pijak zaczął mnie wyzywać od suk i szmat:no::no::no:
istny dom wariatów i tyle....szkoda gadać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wybaczcie że tak nie składnie ale muszę szybko pisać bo stara zaraz może wparować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aluśka to już jakiś surrealizm normalnie:baffled::dry:zebyś w spokoju nie mogła przy kompie posiedzieć bo teściowa:baffled: porozmawiaj z mężem na spokojnie bez nerwów i spróbujcie jakiś kompromis znaleźć bo tak Ty się męczysz i jeszcze nerwy sobie szargasz:crazy:tulę mocnooooo i trzymam kciuki za owocne rozmowy;-)

Do góry