reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczka nono avatar niczego sobieee;-)
flaszeczke chetnie chetnie,,a potem za pijanstwo nasz akmna,heee
nie nerwuj sieee,,złośc pieknosci szkodzi,,

Bodzia wow tramploe de beściackie,,superrrr

sikoreczka zsrófffka,,mniejmy nadzieje,ze przejdzie przez noc,,albno lepiej do nocki,,,oby nic powaznego,tfu tfu nie kracze,,,
]
a pogoda,no am byc ciepelko do poniedizalku,potem burze,,,ale u mnie,,u was nie fiemmmm:zawstydzona/y:

A to te trampki, które dostałam od Mami:-DA trampki teraz mają czarne sznurówki bo białych brak, a od Mami dostałam jedną;)
Bodzia fajskie trampki tez kiedyś takie miałam:tak::tak: ja bym tam w ramach awangardy dwie różne sznurówki nosiła;-) i wcale nie żartuję:-D
Godzinę i 20 minut usypiałam Młodego a on już bryka :baffled::-D

Madźka szybkości ten twoj mały,,expresowa dżemeczka,,,hee
:dry::dry:no wieeeeem właśnie:dry:ale na spacerze pospał dwie godziny, co i tak w rachunku ogólnym daje 3,5 h przespanej w dzień:baffled:no ale na siłę go uspać się nie da:no::no:
a takie trampki mialam,ale krótkie,a nie długieee
no dokładnie , ja tez pamiętam w 8 klasie podstawówki:rofl2::-D

ja pisze cv i podania o prace,,wysyłam do szkół,,tzn amm zamiar meilem przesłac niektórym,,myslicie ze moge,ze czytaja meile,,no ale chyba tak,,bo co po by go podawali,,,
mus do 17 szkół wysłać lub wydrukowac i zawieźć,,,hmm tyle mam na liście,wow,,sporoo

ja pisze cv i podania o prace,,wysyłam do szkół,,tzn amm zamiar meilem przesłac niektórym,,myslicie ze moge,ze czytaja meile,,no ale chyba tak,,bo co po by go podawali,,,
Ewcia pracę zmieniasz czy dodatkowo szukasz?
Maile czytają tylko dobry tytuł zapodaj bo mogą mieć idiotyczny filtr antyspamowy i żebyś w koszu nie wylądowała:sorry2:no i w pdf mus.

reklama
Ewcia, wlasnie szukasz wiecej pracy czy zamiast? Matematyka w podstawowce jest fajna ...w sumie nawet lubie ;-)
Sikoreczko smutno ze jednak to to uszko chore Adrianka.
A takich trampek jak Bodzia ma to zdarlam kilka par jak bylam nastka...kieeeedy to bylo ;-):baffled::szok:

Do góry