reklama
E
Ewcia81
Gość
sikoreczka nono avatar niczego sobieee;-)
flaszeczke chetnie chetnie,,a potem za pijanstwo nasz akmna,heee
nie nerwuj sieee,,złośc pieknosci szkodzi,,
Bodzia wow tramploe de beściackie,,superrrr
flaszeczke chetnie chetnie,,a potem za pijanstwo nasz akmna,heee
nie nerwuj sieee,,złośc pieknosci szkodzi,,
Bodzia wow tramploe de beściackie,,superrrr
E
Ewcia81
Gość
sikoreczka zsrófffka,,mniejmy nadzieje,ze przejdzie przez noc,,albno lepiej do nocki,,,oby nic powaznego,tfu tfu nie kracze,,,
]
a pogoda,no am byc ciepelko do poniedizalku,potem burze,,,ale u mnie,,u was nie fiemmmm
]
a pogoda,no am byc ciepelko do poniedizalku,potem burze,,,ale u mnie,,u was nie fiemmmm
Bodzia fajskie trampki tez kiedyś takie miałam ja bym tam w ramach awangardy dwie różne sznurówki nosiła;-) i wcale nie żartujęA to te trampki, które dostałam od MamiA trampki teraz mają czarne sznurówki bo białych brak, a od Mami dostałam jedną
Godzinę i 20 minut usypiałam Młodego a on już bryka
E
Ewcia81
Gość
Madźka szybkości ten twoj mały,,expresowa dżemeczka,,,hee
a takie trampki mialam,ale krótkie,a nie długieee
a takie trampki mialam,ale krótkie,a nie długieee
no wieeeeem właśnieale na spacerze pospał dwie godziny, co i tak w rachunku ogólnym daje 3,5 h przespanej w dzieńno ale na siłę go uspać się nie daMadźka szybkości ten twoj mały,,expresowa dżemeczka,,,hee
no dokładnie , ja tez pamiętam w 8 klasie podstawówkia takie trampki mialam,ale krótkie,a nie długieee
E
Ewcia81
Gość
ja pisze cv i podania o prace,,wysyłam do szkół,,tzn amm zamiar meilem przesłac niektórym,,myslicie ze moge,ze czytaja meile,,no ale chyba tak,,bo co po by go podawali,,,
mus do 17 szkół wysłać lub wydrukowac i zawieźć,,,hmm tyle mam na liście,wow,,sporoo
mus do 17 szkół wysłać lub wydrukowac i zawieźć,,,hmm tyle mam na liście,wow,,sporoo
Ewcia pracę zmieniasz czy dodatkowo szukasz?ja pisze cv i podania o prace,,wysyłam do szkół,,tzn amm zamiar meilem przesłac niektórym,,myslicie ze moge,ze czytaja meile,,no ale chyba tak,,bo co po by go podawali,,,
Maile czytają tylko dobry tytuł zapodaj bo mogą mieć idiotyczny filtr antyspamowy i żebyś w koszu nie wylądowałano i w pdf mus.
No temat ciekawy;-)
A w piekle spotamy się razem
Nio ja sie nie zapisuje do KCD..jakos Bodzi nie wierze, zapisuje sie do Kociolka potem do KZD a potem KCD otwiera....zaraz bedzie od Was wpisowe chcialaPodanie napisaneNo i nowy klub sie zawiązuje KZDZapisuje się;-)
reklama
Ewcia, wlasnie szukasz wiecej pracy czy zamiast? Matematyka w podstawowce jest fajna ...w sumie nawet lubie ;-)
Sikoreczko smutno ze jednak to to uszko chore Adrianka.
A takich trampek jak Bodzia ma to zdarlam kilka par jak bylam nastka...kieeeedy to bylo ;-)
Sikoreczko smutno ze jednak to to uszko chore Adrianka.
A takich trampek jak Bodzia ma to zdarlam kilka par jak bylam nastka...kieeeedy to bylo ;-)
Podziel się: