reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!

Nie piszę z Wami za często, ale czytam regularnie :tak:

Agatka to ja Ci pisałam o bromergonie.... ja po nim nie mogłam normalnie funkcjonować :baffled: okropny.... ale to jest jedyny lek na zatrzymanie lakatacji.
Oby tylko pomógł.

sikorka zdrówka dla Adrianka.

anula trudno radzić w sprawie teściów. Ja osobiście w życiu nie przeprowadziłabym się do moich :no::no::no: wolałabym lokal pod mostem wynająć ;-) sami musicie zadecydować, zrobic listę plusów i minusów. Trzymam kciuki za podjęcie właściwej decyzji :tak:

Bodzia jak tam Lolek i odcycowanie?

Małagosiunia 4 dzieci :szok: faktycznie musiałaś nieźle na zakupach wyglądać. Taka młoda tyle dzieci :-D wcześnie zaczynałaś i bardzo intensywnie;-):tak::-D

agga witaj na naszym wąteczku :tak:

jasmina podobno u Was ma być w tym tygodniu upał. Ale Wam fajnie :tak: u mnie dziś wieje tak, że mało głowy nie urwie :baffled:

No i nie wiem co jeszcze mialam pisać :zawstydzona/y: Miłego dzionka życzę :tak:

reklama
Witam w południe.Wcześnie wstałyście kobitki ale ja i tal Was biję Staś zarządził wstawanie o 4.45. Tak więc dzień strasznie długi..
Dzięki za wszystkie rady ale powiem Wam że tak jak byłam głupia tak jestem,,tym bardziej,że tam nie ma możliwości na Pawła i gawła kiepsko to wszystko wymyślili,i w sumie to ani ja ani m. tak nie bardzo chcemy,powiedziałam m. wszystkie za i przeciw jakie mi przychodziły do głowy i zotawiłam decyzję jemu w końcu to jego rodzice.Wiem,że gdyby chodziło o moich to od razu bym się pakowała i to też mu powiedziałam.W końcu jeśli ma ktoś teściowej zrobićkrzywdę to wolę sama ją zwalcowac;-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZobaczymy co m. potanowi,najważniejsze że internet już mają;-)
Sikoreczka zdrówka dla Adrianka
Cara udanego wyjścia

Uff opanowałam troszke tą nową odmainę PPP:rofl2: (Megusku chylę czoła za twą pomysłowaośc, ubawiłam się przy czytaniu nieziemsko:tak:) I mimo że nie mam balkonu ani ogródka to dysponuję sporym strychem i miałam co składac. Nie prasuję bo mam duże uczulenie na żelazko:-p Teraz zamierzam ubrac moje ptaszki i wyskoczyc do sklepu. Trzeba cosik na obiad nabyc. po obiadku do lekarki wyskoczę. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: czy po prostu młodem szóstki nie wychodzą i stąd ten ból:dry: Niestety pojęcia nie mam w jakim wieku wyłażą te tylne zębiska:nerd: Zmykam ciuffy szykowac i do potem Lachony;-)
bgggggffffdxszzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccc x csxzsasffAxxsxsxgb kpkllllllllllllll. rrfdwseGHvVVVVVZZCCCCC njhjjlxgzfz xnmggxggggggggggggggsXxxxxxxxxxxxxxxx hjnm bbbbbb vbbvwvgcccccccccccccccccvbbvccccccccccccccccccccccccccccccccccccxxx naQ

Anula, a jak tam jest?? Wyrysuj nam tak mniej wiecej rozklad domu to moze razem coś wymyślimy. Pamietaj dla domówek nie ma rzeczy niemozliwych....
Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna:baffled::baffled::baffled:

reklama
Uff opanowałam troszke tą nową odmainę PPP:rofl2: (Megusku chylę czoła za twą pomysłowaośc, ubawiłam się przy czytaniu nieziemsko:tak:) I mimo że nie mam balkonu ani ogródka to dysponuję sporym strychem i miałam co składac. Nie prasuję bo mam duże uczulenie na żelazko:-p Teraz zamierzam ubrac moje ptaszki i wyskoczyc do sklepu. Trzeba cosik na obiad nabyc. po obiadku do lekarki wyskoczę. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: czy po prostu młodem szóstki nie wychodzą i stąd ten ból:dry: Niestety pojęcia nie mam w jakim wieku wyłażą te tylne zębiska:nerd: Zmykam ciuffy szykowac i do potem Lachony;-)
bgggggffffdxszzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccc x csxzsasffAxxsxsxgb kpkllllllllllllll. rrfdwseGHvVVVVVZZCCCCC njhjjlxgzfz xnmggxggggggggggggggsXxxxxxxxxxxxxxxx hjnm bbbbbb vbbvwvgcccccccccccccccccvbbvccccccccccccccccccccccccccccccccccccxxx naQ
Oj oby to zeby...mozliwe ze szostki...hmm
Sikoreczko domowki najbardziej sa narazone na PPP ale jest na szczescie lekarstwo! Zakupy w duzym markecie typu Galeria Centrum :tak::tak:Bo tam w piekna sloneczna pogode nie zobaczymy ze Nowakowa zrobila pranie i nie pomyslimy -Kurcze ja mam cala fure prania, tak by mi ladnie wyschlo.
Wirus PPP atakuje niezaleznie od pogody bo jak leje myslimy -och zeby to slonce wyszlo to zrobie pranie, a jak swieci to- hura zrobie pranie i mi raz dwa trzy wyschnie i jeszcze tego samego dnia poprasuje...brrrr :laugh2::laugh2:

Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna:baffled::baffled::baffled:
A kiedy planowane remonty? Moze nie tak dlugo trzeba by sie meczyc.
No i ogrod...to duzy plus dla malego dziecka (a i zagrozenie wirusem PPP dla mamy ;-) Ja marze o tym zeby puscic Kube i nie matwic sie ze wlezie w psie g...o ktorego na naszym osiedlu w cholere:angry::angry::angry:

Do góry