reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!

Nie piszę z Wami za często, ale czytam regularnie :tak:

Agatka to ja Ci pisałam o bromergonie.... ja po nim nie mogłam normalnie funkcjonować :baffled: okropny.... ale to jest jedyny lek na zatrzymanie lakatacji.
Oby tylko pomógł.

sikorka zdrówka dla Adrianka.

anula trudno radzić w sprawie teściów. Ja osobiście w życiu nie przeprowadziłabym się do moich :no::no::no: wolałabym lokal pod mostem wynająć ;-) sami musicie zadecydować, zrobic listę plusów i minusów. Trzymam kciuki za podjęcie właściwej decyzji :tak:

Bodzia jak tam Lolek i odcycowanie?

Małagosiunia 4 dzieci :szok: faktycznie musiałaś nieźle na zakupach wyglądać. Taka młoda tyle dzieci :-D wcześnie zaczynałaś i bardzo intensywnie;-):tak::-D

agga witaj na naszym wąteczku :tak:

jasmina podobno u Was ma być w tym tygodniu upał. Ale Wam fajnie :tak: u mnie dziś wieje tak, że mało głowy nie urwie :baffled:

No i nie wiem co jeszcze mialam pisać :zawstydzona/y: Miłego dzionka życzę :tak:

reklama
Witam w południe.Wcześnie wstałyście kobitki ale ja i tal Was biję Staś zarządził wstawanie o 4.45. Tak więc dzień strasznie długi..
Dzięki za wszystkie rady ale powiem Wam że tak jak byłam głupia tak jestem,,tym bardziej,że tam nie ma możliwości na Pawła i gawła kiepsko to wszystko wymyślili,i w sumie to ani ja ani m. tak nie bardzo chcemy,powiedziałam m. wszystkie za i przeciw jakie mi przychodziły do głowy i zotawiłam decyzję jemu w końcu to jego rodzice.Wiem,że gdyby chodziło o moich to od razu bym się pakowała i to też mu powiedziałam.W końcu jeśli ma ktoś teściowej zrobićkrzywdę to wolę sama ją zwalcowac;-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZobaczymy co m. potanowi,najważniejsze że internet już mają;-)
Sikoreczka zdrówka dla Adrianka
Cara udanego wyjścia

Uff opanowałam troszke tą nową odmainę PPP:rofl2: (Megusku chylę czoła za twą pomysłowaośc, ubawiłam się przy czytaniu nieziemsko:tak:) I mimo że nie mam balkonu ani ogródka to dysponuję sporym strychem i miałam co składac. Nie prasuję bo mam duże uczulenie na żelazko:-p Teraz zamierzam ubrac moje ptaszki i wyskoczyc do sklepu. Trzeba cosik na obiad nabyc. po obiadku do lekarki wyskoczę. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: czy po prostu młodem szóstki nie wychodzą i stąd ten ból:dry: Niestety pojęcia nie mam w jakim wieku wyłażą te tylne zębiska:nerd: Zmykam ciuffy szykowac i do potem Lachony;-)
bgggggffffdxszzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccc x csxzsasffAxxsxsxgb kpkllllllllllllll. rrfdwseGHvVVVVVZZCCCCC njhjjlxgzfz xnmggxggggggggggggggsXxxxxxxxxxxxxxxx hjnm bbbbbb vbbvwvgcccccccccccccccccvbbvccccccccccccccccccccccccccccccccccccxxx naQ

Anula, a jak tam jest?? Wyrysuj nam tak mniej wiecej rozklad domu to moze razem coś wymyślimy. Pamietaj dla domówek nie ma rzeczy niemozliwych....
Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna:baffled::baffled::baffled:

reklama
Uff opanowałam troszke tą nową odmainę PPP:rofl2: (Megusku chylę czoła za twą pomysłowaośc, ubawiłam się przy czytaniu nieziemsko:tak:) I mimo że nie mam balkonu ani ogródka to dysponuję sporym strychem i miałam co składac. Nie prasuję bo mam duże uczulenie na żelazko:-p Teraz zamierzam ubrac moje ptaszki i wyskoczyc do sklepu. Trzeba cosik na obiad nabyc. po obiadku do lekarki wyskoczę. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: czy po prostu młodem szóstki nie wychodzą i stąd ten ból:dry: Niestety pojęcia nie mam w jakim wieku wyłażą te tylne zębiska:nerd: Zmykam ciuffy szykowac i do potem Lachony;-)
bgggggffffdxszzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccc x csxzsasffAxxsxsxgb kpkllllllllllllll. rrfdwseGHvVVVVVZZCCCCC njhjjlxgzfz xnmggxggggggggggggggsXxxxxxxxxxxxxxxx hjnm bbbbbb vbbvwvgcccccccccccccccccvbbvccccccccccccccccccccccccccccccccccccxxx naQ
Oj oby to zeby...mozliwe ze szostki...hmm
Sikoreczko domowki najbardziej sa narazone na PPP ale jest na szczescie lekarstwo! Zakupy w duzym markecie typu Galeria Centrum :tak::tak:Bo tam w piekna sloneczna pogode nie zobaczymy ze Nowakowa zrobila pranie i nie pomyslimy -Kurcze ja mam cala fure prania, tak by mi ladnie wyschlo.
Wirus PPP atakuje niezaleznie od pogody bo jak leje myslimy -och zeby to slonce wyszlo to zrobie pranie, a jak swieci to- hura zrobie pranie i mi raz dwa trzy wyschnie i jeszcze tego samego dnia poprasuje...brrrr :laugh2::laugh2:

Góra : korytarz i tak po prawej pokoik mały w którym pomieszkuje latem kuzynka m. ale to nie problem ewentualnie będzie Stasia,obok sypialnia teściów,obok pokój mojego m i za ścianą łażienka,
na dole w nowej części domu salon i kuchnia (stara się jeszcze nie nadaje do niczego ale mają tam zrobić swoją sypialnię i może drugą łazienkę chyba) także na chwilę obecną to nie bardzo jest możliwość każdy sobie,ale jest piękny duży ogród co jest zdecydowanym, plusem jeśli chodzi o Stasia,no i niańki na wieczory;-)i nie trzeba tachać wózka z trzeciego piętra,no i zawsze tyrochę taniej...Ale teściowa wszędzie się wtrąca jest nadopiekuńcza i bezpamięci zakochana w swoim synu i uważa ,że zawsze ma rację no i myśli że jest fajna:baffled::baffled::baffled:
A kiedy planowane remonty? Moze nie tak dlugo trzeba by sie meczyc.
No i ogrod...to duzy plus dla malego dziecka (a i zagrozenie wirusem PPP dla mamy ;-) Ja marze o tym zeby puscic Kube i nie matwic sie ze wlezie w psie g...o ktorego na naszym osiedlu w cholere:angry::angry::angry:

Do góry