reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

leżę i kwiczę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
na mnie czas idę dziecko nakarmić i spać bo już jest jutro i ie wiem ile mi z tej nocy jeszcze zostało.wczoraj się obudził o wpół pierwszej i wojował do czwarej mam nadzieję że dzisiaj zrozumie że mama jest sama i po imprezie i mus się wyspać.Dobranoc Lachony Koffane

reklama
Powiem jedno: jesteśmy nieżmoliwe:rofl2: O jednej godzinie jeden temat my nadały
biglol.gif
Buziole i słodkich senków
spioch.gif

DZIEŃ DOBRY LACHONY:-D:-D:-D
Widzu,że ipmreka jak się patrzy.A ja miałam imprezke w domu z tesciami i zdycham...Brzuch mnie boli....ALe się z tesciwą nagadałam.Bo on dobra kobieta jest i wszystkie rady z dobrego serca daje, choć czasem to wkurza.A i ona ma 48 lat a moja mama 45:-D:-DWiecvie i jak Was poczytałam to obu kawiaty wilki sie należą bo obie sa SUPER w szerszyk rozrachunku:tak::tak:Moja mam mówiła,że za młoda na babcie dopókiw ciąże nie zaszłam.Jak się dowiedziałą,że babcia bedzie to szlała za szczęscia, wszystkim się chwaliła.No a moje tesciówka miała k.37 jak babcią została i też szalał ze szczęścia.Bo Karollo to 5 wnuk ale pierwszy płci męskiej.Moich teściów zanczy się.Dobra kończe bo przynudzam z rana:sorry2::sorry2:

hej wam z rana
No ja juz słomianka,,samotna,hehe,,maz pojechał niedawno,,
Juz łozko zrobiłam,kawa sie robi i snaidanko zrobie...
U nas łądnie,nie apda,i ciepełko,bo rano juz po bułeckzi byłam świeze dla m...

Matus lata,wcale głodny nie jest narazie.
A wczoraj wieczorem maz zabral nas na spacerek i kolacje w restauracji,,,zjedliśmy pizze,winko,maz piweko,,no i do domeku,,,bylismy po 21 w domu,,spacerkiem wieczorkiem super sprawa,,mały był zadowolony i ja tez...

Widze,ze imprezka mnie ominęla,,ale cóż,,odbije to sobie kiedy indziej,,hehee

dzień dobry, ja dziś poranek z horroru...o 5.30 zerwła mnie jakaś magiczna siła i usłyszałam dziki wrzask.Szymek spadł z łóżka. na szczęęscie nic się nie stało bo trwało to kilka sekund i nawet nie płakał za bardzo. tylko na poczatku jak się wystraszyl. no im a guziora niezłego ale wyglądaże poza tym ok. ja za to mam gigantyczne wyrzuty summienia, że za mocno zasnęłam, że już sama nie wiem co. przecież od urodzenia spi z nami na czas nocnego karmienia....
Jeszcze czekam aż przestanie mi wszystko w srodku latać .szymek spi.

Madźka nic mu nie jest i to njawazniejsze,,,przeciez to nie twoja wina,,a mały potem jak sam bedzie spał to tez moze spadac i co,,przeciez nie ebdziesz siebie obwiniała,,,uspokoj sie i wypij herbatke...

reklama
Madźka nic mu nie jest i to njawazniejsze,,,przeciez to nie twoja wina,,a mały potem jak sam bedzie spał to tez moze spadac i co,,przeciez nie ebdziesz siebie obwiniała,,,uspokoj sie i wypij herbatke...
Ewcia dzięki za słowa otuchy i pewnie masz rację ale najgorsza jest po prostu swiadomość, że mogło mu się coś stac...na szczęście jest tylko filar

Do góry