twardzielemój już nie dzwoni, może to kwestia wprawy ( w końcu jest już podwójnym tatą) ale jak Madzia miała z 5 miesięcy to razem ze szwagierką wybrałyśmy się do reala na zakupy i zostawiłyśmy mężów z dzieciami. Dodam tylko że ona ma syna z tego samego dnia co Madzia. Zadzwonili raz ale jak wróciłyśmy to wyglądali chocby stoczyli wojnę. Potem mi Przemek mówił że przez te dwie godziny mali na zmianę wyli a najwięcej Nataniel
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
jak wyszłam pierwszy raz na zakupy do plazy no z dsiesięć minut pieszo to zadzwonił po 11 minutach że mam wracać bo mały płacze potem po pietnastu gdzie jestem ja mu że zaraz wychodzę o on ; " no tak dziecko ryczy a Ty masz wszystko w dupie i se łażenie urządzasz" trzeci telefon był po 20 min ale już dał tylko ryczącego w niebogłosy Stasia do słuchawki
Anula masz teściową na ggAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam się ukryć i teściowa mnie na gg dorwała no jej mi tylko brakowało do szczęścia
czasem coś potrzebuję a przecież dzwonić nie będę nie?Anula masz teściową na gg
sikoreczka79
Fanka BB :)
Powiedz jej że Stasio płacze i się wyłączasz ja też zawsze ukryta przed mamą i teściami jestem, a już skype to mam notorycznie wyłączony, bo mi momentalnie teściu dzwoni żeby wnuki zobaczyc (mam kamerkę). Wkurza mnie to jak nie wiem bo zamias wsiąśc w autobus i za pół godziny byc u nas to przez internet ich chce oglądacAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam się ukryć i teściowa mnie na gg dorwała no jej mi tylko brakowało do szczęścia
to my ci może będziemy przypominac : WEŻ PIGUŁKĘ!!!!jestem jestem . tak się z wami zagadałam że bym zapomniała cerazetkę łyknaca to jeszcze nie pora na Emilkę;-);-)
Anula pomóc ci wstać czy jak??
no z dwojga złego masz racjęczasem coś potrzebuję a przecież dzwonić nie będę nie?
reklama
tez maja pomysły powiedz, ze komputer uszkodzony i musza się ruszyć do wnukówPowiedz jej że Stasio płacze i się wyłączasz ja też zawsze ukryta przed mamą i teściami jestem, a już skype to mam notorycznie wyłączony, bo mi momentalnie teściu dzwoni żeby wnuki zobaczyc (mam kamerkę). Wkurza mnie to jak nie wiem bo zamias wsiąśc w autobus i za pół godziny byc u nas to przez internet ich chce oglądac
Podziel się: