reklama
Koffana a Ty czego sobie życzysz?
Mnie olała moja mama nie chciała żebym przyjechała a teraz imprezuje z moimi braćmi i bratową:---(
Ale ja mam WAS
To że przyjdzie to jak w banku.Ptaszyno a co będziecie z Adriankiem obglądaćA mąż jeszcze przyjdzie do woza
no mój zawsze przyłazi jak mnie się najlepiej zasypia. mój też dzisiaj wsiur niemyty bo siedzi i pracujeTo że przyjdzie to jak w banku.
To tak jak mój tylko mój w pracy a najpierw paskud sobie na mecz poszedłale sama mu karnet kupiłam na rocznice,o ja głupia pipano mój zawsze przyłazi jak mnie się najlepiej zasypia. mój też dzisiaj wsiur niemyty bo siedzi i pracuje
za to ja wychodazę we wtorek ale to będzie typa.idę z byłą żoną mojego przyjaciela z liceum.07.07.07. brali ślub a 28.03 mieli rozwód a w sierpniu zostanie tata z inną masakra
sikoreczka79
Fanka BB :)
szybko i konkretnie ale fajnie, że masz wychodne, wineczko, ploteczki zero faceta jęczacego na karku, żadnych krzyków małego - no żyć nie umierać;-);-)należy ci się koffanaza to ja wychodazę we wtorek ale to będzie typa.idę z byłą żoną mojego przyjaciela z liceum.07.07.07. brali ślub a 28.03 mieli rozwód a w sierpniu zostanie tata z inną masakra
daj znać jak ta baja bo lubuje w takichprzyjemne przedpołudnie jutro macie;-)
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Podziel się: