reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ptaszyno a co będziecie z Adriankiem obglądać
5_8_5.gif
A mąż jeszcze przyjdzie do woza:-D

reklama
Już jestem dopiero młoda odleciała, za póżno była dziś drzemka:dry: Jutro rano idę z syniem do kina więc mus się jeszcze kąpnąc. No ale to za chwilkę. Popiję troszku z wami skoro mnie mężo olał
Koffana a Ty czego sobie życzysz?
Mnie olała moja mama nie chciała żebym przyjechała a teraz imprezuje z moimi braćmi i bratową:-:)-:)-(
Ale ja mam WAS:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:rofl2: no mój zawsze przyłazi jak mnie się najlepiej zasypia:crazy::-D:-D. mój też dzisiaj wsiur niemyty bo siedzi i pracuje:dry:
To tak jak mój tylko mój w pracy a najpierw paskud sobie na mecz poszedł:angry::angry::angry::angry:ale sama mu karnet kupiłam na rocznice,o ja głupia pipa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
za to ja wychodazę we wtorek ale to będzie typa.idę z byłą żoną mojego przyjaciela z liceum.07.07.07. brali ślub a 28.03 mieli rozwód a w sierpniu zostanie tata z inną masakra:rofl2:

Idziemy sobie na Hortona:-D Mały ostatnio bardzo zwraca uwagę na filmy dla dzieci w kinach, więc chyba już na tyle duży jest:tak: Był już raz z moją mamą to się bardzo zmartwił, że nie zobaczy filmu bo nie ma telewizora
Anula tulę mocno! Poimprezuj z nami:tak:

Koffana przecież u nas lepsiejsza impreza jest.bankowo!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
nie pamiętam mojego życia bez męża,beż Stasia i bez :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
koffaqm Was bałdzo:-):-):-):-):-):-)
no to siup

Załączniki

• Baileys.jpg
    Baileys.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 25
za to ja wychodazę we wtorek ale to będzie typa.idę z byłą żoną mojego przyjaciela z liceum.07.07.07. brali ślub a 28.03 mieli rozwód a w sierpniu zostanie tata z inną masakra:rofl2:
:szok::szok::szok: szybko i konkretnie:dry: ale fajnie, że masz wychodne, wineczko, ploteczki zero faceta jęczacego na karku, żadnych krzyków małego - no żyć nie umierać;-);-)należy ci się koffana:tak:

Idziemy sobie na Hortona:-D Mały ostatnio bardzo zwraca uwagę na filmy dla dzieci w kinach, więc chyba już na tyle duży jest:tak: Był już raz z moją mamą to się bardzo zmartwił, że nie zobaczy filmu bo nie ma telewizora
daj znać jak ta baja bo lubuje w takich:laugh2:przyjemne przedpołudnie jutro macie;-):tak:

reklama
Do góry