reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja mojego Teścia uwielbiam jak jesrt daleko od teściowej to jest super gorzej z nią:crazy:
ja też tak mam:tak::tak: bez teściowej jest świetny ale przy niej mu palma też daje:sorry2::dry:

to może tera ja coś postawię
proszzzzz proszzzzz
5_1_124.gif

Częstujta się! Tylko macie korkociąg. bo się mi zapodział:dry:
A ja nie przepadam ani za teściową, ani za teściem, mój teśc jest bardzo wulgarny i ciągle używa przekleństw:crazy:

reklama
No Anula z takimi trzeba krótko:-D:-D:-D:tak: Ja to mam natrętną matkę, ciągle do mnie dzwoni i marudzi że do niej nie jeżdżę:dry: Byłabym częściej ale nienawidzę jak mi kto po dzieciach krzyczy (to moje zadanie:-p). Nie da sobie tego wytłumaczyc tylko się obraża. Teraz jeszcze siostra u niej siedzi i atmosfera jest gęsta. Ciągle się kłócą i wydzwaniają do mnie na zmianę i żalą się to jedna to druga:sorry2: Więc lepiej się nie cisnąc w środek:no:

Do góry