ja pamiętam ale nijak nie mogę sobie przykumać jak ja w domu bez was wytrzymywałamnie pamiętam mojego życia bez męża,beż Stasia i bez
reklama
Przy boku to on jęczał nie będzie ale za to jak smsów nie pisze i nie dzwoni to wtedy będzie sporo;-)bo on zazdrośnik;-)a o 23 godzina policyjnaszybko i konkretnie ale fajnie, że masz wychodne, wineczko, ploteczki zero faceta jęczacego na karku, żadnych krzyków małego - no żyć nie umierać;-);-)należy ci się koffana
sikoreczka79
Fanka BB :)
ja nigdy nie mam godziny policyjnej ale na dwu godzinne wyjscie potrafi z 10 razy zadzwonića potem mnie pyta czemu tak wczesnie wróciłam albo czemu taka nerwowa przez telefon byłammeksyk z tymi chłopamiPrzy boku to on jęczał nie będzie ale za to jak smsów nie pisze i nie dzwoni to wtedy będzie sporo;-)bo on zazdrośnik;-)a o 23 godzina policyjna
sikoreczka79
ja mogę wyjść jak uśpię dziecko i o 23 z powrotem.raz zaszalałam to 23 zadzwonił że mały się obudził i ryczy i nie może go uspokoić po trzech takich telefonach wsiadłam w taryfe i biegiem do chaty i co? chodzili od lustra do lustra i się chichrali a jak zapytałam czy dał dziecku mleko to powiedział "nie a miałem?"no to dziwne że jak dziecko obudziło się na karmienie to bez flachy zasnąć nie chciało nie?ja nigdy nie mam godziny policyjnej ale na dwu godzinne wyjscie potrafi z 10 razy zadzwonića potem mnie pyta czemu tak wczesnie wróciłam albo czemu taka nerwowa przez telefon byłammeksyk z tymi chłopami
Masz się czym chwalić masz słodkie dzieciaczki najfajniejsze są dwa ostatnie zdjęcia takie tulaskow;-);-);-)ale szkraby w kaloszach pośrodku kałuży są zawsze zajefajne
Sikoreczka wesołe zdjątka, i jakie zajafkowe kalosimy dzieciaki mają no i fajnie cię znowu widzieć
Anula czekaj aż Stasiu podrośnie to ojciec jak w zegarku bedzie chodził i jeść nie zapomni dac bo Młody wszystko mamie zakabluje
reklama
sikoreczka79
mój już nie dzwoni, może to kwestia wprawy ( w końcu jest już podwójnym tatą) ale jak Madzia miała z 5 miesięcy to razem ze szwagierką wybrałyśmy się do reala na zakupy i zostawiłyśmy mężów z dzieciami. Dodam tylko że ona ma syna z tego samego dnia co Madzia. Zadzwonili raz ale jak wróciłyśmy to wyglądali chocby stoczyli wojnę. Potem mi Przemek mówił że przez te dwie godziny mali na zmianę wyli a najwięcej Natanielja nigdy nie mam godziny policyjnej ale na dwu godzinne wyjscie potrafi z 10 razy zadzwonića potem mnie pyta czemu tak wczesnie wróciłam albo czemu taka nerwowa przez telefon byłammeksyk z tymi chłopami
Podziel się: