reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:szok::szok::szok: szybko i konkretnie:dry: ale fajnie, że masz wychodne, wineczko, ploteczki zero faceta jęczacego na karku, żadnych krzyków małego - no żyć nie umierać;-);-)należy ci się koffana:tak:
Przy boku to on jęczał nie będzie ale za to jak smsów nie pisze i nie dzwoni to wtedy będzie sporo;-):-D:-D:-D:-Dbo on zazdrośnik;-)a o 23 godzina policyjna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przy boku to on jęczał nie będzie ale za to jak smsów nie pisze i nie dzwoni to wtedy będzie sporo;-):-D:-D:-D:-Dbo on zazdrośnik;-)a o 23 godzina policyjna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-Dja nigdy nie mam godziny policyjnej ale na dwu godzinne wyjscie potrafi z 10 razy zadzwonić:baffled::dry:a potem mnie pyta czemu tak wczesnie wróciłam albo czemu taka nerwowa przez telefon byłam:rofl2:meksyk z tymi chłopami:-D:-D

:-D:-Dja nigdy nie mam godziny policyjnej ale na dwu godzinne wyjscie potrafi z 10 razy zadzwonić:baffled::dry:a potem mnie pyta czemu tak wczesnie wróciłam albo czemu taka nerwowa przez telefon byłam:rofl2:meksyk z tymi chłopami:-D:-D
ja mogę wyjść jak uśpię dziecko i o 23 z powrotem.raz zaszalałam to 23 zadzwonił że mały się obudził i ryczy i nie może go uspokoić po trzech takich telefonach wsiadłam w taryfe i biegiem do chaty i co? chodzili od lustra do lustra i się chichrali a jak zapytałam czy dał dziecku mleko to powiedział "nie a miałem?"no to dziwne że jak dziecko obudziło się na karmienie to bez flachy zasnąć nie chciało nie?:angry::angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

15_12_133.gif

Sikoreczka wesołe zdjątka, i jakie zajafkowe kalosimy dzieciaki mają:-D no i fajnie cię znowu widzieć:rofl2:
Anula czekaj aż Stasiu podrośnie to ojciec jak w zegarku bedzie chodził i jeść nie zapomni dac bo Młody wszystko mamie zakabluje:-D:-D

reklama
mój już nie dzwoni, może to kwestia wprawy ( w końcu jest już podwójnym tatą) ale jak Madzia miała z 5 miesięcy to razem ze szwagierką wybrałyśmy się do reala na zakupy i zostawiłyśmy mężów z dzieciami. Dodam tylko że ona ma syna z tego samego dnia co Madzia. Zadzwonili raz ale jak wróciłyśmy to wyglądali chocby stoczyli wojnę. Potem mi Przemek mówił że przez te dwie godziny mali na zmianę wyli a najwięcej Nataniel

Do góry