reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

16_8_3.gif
mówiłam zebys wczoraj tego horrora nie oglądała bo się wystraszyłaś i zobacz:dry::dry:tak ci zostało:rofl2::-D:-D:-Dboski awatar

reklama
Alarm fika na łóżku i próbuje raczkować wygląda to komicznie bo nóżki ładnie po kolankach idą a reszta łącznie z główką leży i się śłizga.to jest cudak
Madźka Tobie też pięknego dnia

u nas niestety pogoda paskudna i cały czas pada więc ze spaceru nici:-:)-:)-:)-(
ale podobno po niedzieli ma być ładnie to czekamy na to słoneczko jak na zbawienie

Alarm fika na łóżku i próbuje raczkować wygląda to komicznie bo nóżki ładnie po kolankach idą a reszta łącznie z główką leży i się śłizga.to jest cudak
Szymek też od wczoraj trenuje ostro pełzanie i coraz lepiej mu idzie:tak::tak::-Dżegnaj słodka beztrosko juz samego go na dużym łóżku nie zostawię:no:

Kurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BB :-DAle tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu :sorry2:, a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria :baffled:. A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany :dry:. Dziwoląg jakiś czy co ??
Madźka, rozbraja mnie na łopatki Twoje poczucie humoru :-D:-D:-D
Ja za chwilę jadę do Raciborza, ale JA TU JESZCZE WRÓCĘ :-p
Madziu a skąd Ty wiesz że ten dresik Oliwki to nowy :huh:??

Do później Lachonice :tak::-)

reklama
Do góry