reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia fajny psiutek dobrze że z Lolem ok
Megusek moje też marudne i spać nie bardzo i co chwile wyje a za siostre nie przepraszaj przecież jak wklejasz zdjęcie to czekasz na koment.
Uciszałam małego i zasnął ze mną ale wstać nie mogłam bo od razu ryk no to zasnęła z łobuzem na całe 20 min.teraz zamknęła go w łóżeczku i niech tam dokazuje

reklama
Hej Lachonice

umnie masakra nie mam czasu na BB:-( maly w dzien nie chce spac w domu bajzelm w kazdym kacie, w firmie coraz wiecej pracy:no: nie wyrabiam z tym wszystkim i tak mi was brakuje:-(...bleeeeee juz sie zamykam

My po leakrzu.Lolo nadal lekka dieta ale osłuchowo czysty, gardziołko lepsze.Połaziliśmy troche ale moja głowa nie pozowliła na długie spcery.Do tego pogada nie za fajna...
Fajnie, że z Lolem już lepiej.:tak: A tą dietke chyba wytrzyma?:sorry2:;-)
Dla Ciebie buziaczki i tuaski, żeby ból głowy poszedł sobie precz -a kysz!

Grześ spał, to zaczęłam przygotowania do obiadku (dziś ryż zapiekany z jabłakmi -mniam mniam -już nie mogę się doczekać:-p). Myślałam, że zdążę jeszcze z Wami popisać, ale tylko jak usiadłam, to Grześ się obudził.:baffled: Teraz siedzi na podłodze i ogląda bajki z Maćkiem.

Agatka koffana tulim mocno.Ja musiałm tabletke wziąś bo nie wyrabiałam...
Ale pogoda chyba dziś na dzieci wpływa bo mój też albo wyje albo wisi na cycu..Chwile się pobawi a potem ryk....

No chyba cos wisi w powietrzu Kuba wrzeszczy w lozeczku i ani mysli spac....juz odkurzylam (z syrena w tle ale kurde kiedys musi sie przestac bac odkurzacza!) umylam podlogi i ogarnelam lazienke a on nic....moze juz nie bedzie sypial w dzien? ....

My wstawiliśmy zupke dla Stsia obraliśmy pyrki dla taty i teraz mama na BB a dzidzia maltretuje kołdre.ciekawe jak dlugo jeszcze zajmie się sobą.mam dzisiaj niechcieja i to tak wielkiego że póki co nic nie robię mogłabym za to spać na zawołanie.Katuje się pięną piosenką i do wieczora chandra murowana.głupia pogoda głupia pogoda głupia bardzo bardzo bardzo głupia pogoda

Anula potwierdzam:głupia pogad, głupia, głupia, głupia, bardzo, bardzo, bardzo głupia...Do tego mam czkawke.....
A my oglądamy "Piekną i Bestie".Uwielbiam takie bajki:sorry2::sorry2:

Anula potwierdzam:głupia pogad, głupia, głupia, głupia, bardzo, bardzo, bardzo głupia...Do tego mam czkawke.....
A my oglądamy "Piekną i Bestie".Uwielbiam takie bajki:sorry2::sorry2:
ja też.ale mój synogląda bajke 10 min. potem się nudzi i ostatnio jest na etapie zdjęciaków,chociaż mój brat niedźwiedż go zainteresował na chwile.A na czkawkę cukier

reklama
wróciliśmy ze spaceru ale Szymek jeszcze w bolidzie leży bo spi tak smacznie:szok::szok:pogoda się u nas do bani zrobiła zmarzłam jak nie wiem:dry:komu gorącej herbatki z czarnej porzeczki:tak:??

Bodzia, a czegoz Ty się zawstydziłaś:confused::confused:Karollo jeszcze dietowy ale najważniejsze że nic nie słychać niepokojącego. Długo jeszcze ma biedaczek głodować? Psinka fajska, tylko zmizernieje troszkę przez tę dietę Karolka;-);-):-D

Wszystkim mamom z bawołami serdecznie współczuję:tak::tak: u mnie jeszcze cisza:dry::dry:narazie...
Agatka matko pracująca ściskaczki przesyłam:-)

Do góry