reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiu ależ ty się zmieniasz..z dnia na dzień.. niedługo to cię nie poznam;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Inna Oliwka w wersji blue też ślicznie wyglada:tak::-)

reklama
Witam z rana:-):-)
U nas pogoda niezła,więc znowu będzie długi spacer, Maja już wstała więc muszę zająć się przygotowaniem jej śniadanka. Miłego dnia babeczki:-D:-D

Dzień Dobry wszystkim ja od rana walcze z 8miesięcznym alarmem którego za diabła nie umiem wyłączyc i tak wyjcuje z krótkimi przerwami.Masakra.

Dzień dobry.
Ja już jakiś czas na nogach, ale dzieciaczki i obowiązki nie dały usiąść do kompika.:baffled: Teraz też siedzę z Grześkiem na kolanach.:dry:

Aaaa
Mam prożbe.W galerii mam 3 foteczki bez komci na NK.Dajcie jakieś, możecie nawet nakłamac:-p:-pBo rodzinka mojego M daje komcie jedynie szwagroi i szwagierce, którzy mają ich w ......A nas totalna olewka.No cóż....
Jak tylko znajdę chwilkę postaram się zostawić jakiś ślad po sobie.:tak:;-)

A to moja Potwornicka w wersji blue:

Śliczna niebieska panienka.:-D:tak:

Witajcie kochaniutkie
199.gif
U nas słońce delikatnie wyłania się zza chmurek, więc jeszcze z godzinka i na spacerek wyjdziemy
mapa.gif
Widze ze spiochy spia po impressce ;-)
Moze zajrze po poludniu ale raczej na chwile bo mam po 14 dzis goscia....milego dnia!!!!:-)
gdzie tam śpią
zly-owlosiony.gif
małe sikorki to chyba ze skowronkiem spokrewnione
7.gif

Dzień Dobry wszystkim ja od rana walcze z 8miesięcznym alarmem którego za diabła nie umiem wyłączyc i tak wyjcuje z krótkimi przerwami.Masakra.
9.gif
dobre!! No niestety nie dają instrukcji obsługi przy nabywaniu "sprzętu"!
Bodzia nosek do góry
niunia.gif
Za chwilkę wszystkie pokomentujemy twoje fotki to rodzince w pięty pójdzie!
Oliwka ślicznie jej w wersji blue
laseczka-gif.gif

Oliwka śliczna w każdej wersji:-D
Zarejestrowałm Młodego na kontrol a on śpi:baffled:Ale pani doktor jest do 12.30 to powinien wstac:rofl2:Za oknem jesień i ja czuje się przez to fatalnie.
Dzięki Ksia za komcia.Aaaa i nie jestem w ciąży:-p:-pPromienieje bo mam skarb na kolanach:rofl2::rofl2:
A oto moje ręcznikowe Cudo:tak::tak:

reklama
witam i o zdrowie pytam;-):-):-)ale się dzisiaj wyspałam:-):-)po wczorajszym lachoństwie
8_1_220.gif

Bodzia ściskam i buziaka w czółko na lepsiejszy humor przesyłam
36_22_15.gif
a na NK zara się zawlokę to też tam poszaleję;-);-)swoją drogą nie masz się babo czym przejmować??:dry:;-);-)

Inna Potwornicka w tym nowym dresiku jest słodziutka:tak::-):-)
Małagosiunia gratki dla bezsmokowego ssaka:tak:;-);-)dobrze, że wyjasniłaś koligacje rodzinne bo już się zastanawiałam, dlaczego chodzisz na wywaidówkę do siostry z którą piwo pijesz:dry::-D:-D
Sikoreczka miło, że wreszcie jakieś oznaki poprawy i madzik przestaje dychać w nocy. teraz juz pewno szybciutko wyzdrowieje:tak:
Iwonka, Anaconda, Asiulinka, Bliźniaczki, Anula pieknego dnia wam życzę

Dobra lecę się na ludzi wyprowadzic po nocy
36_1_62.gif

Do góry