reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Strasznie żywotne to moje dziecko.:baffled: Ale w końcu poległo. Ciekawe tylko na jak długo?:confused::nerd:

I ja się już żegnam. Dobranoc.

Sikorecka a Ty kiedy zalegniesz? Super, że z Madzią już lepiej. Oby tak dalej.:tak:

No to do jutra?:no: Do dzisiaj!:-D

Aaaa
Mam prożbe.W galerii mam 3 foteczki bez komci na NK.Dajcie jakieś, możecie nawet nakłamac:-p:-pBo rodzinka mojego M daje komcie jedynie szwagroi i szwagierce, którzy mają ich w ......A nas totalna olewka.No cóż....

Koffana uśmiechnij się;-). Ja tez mam takie ślubne i tez mnie skracaja nogi. I tez je wszędzie do jasnych ciuchów nosiłam.Rozumiem Cię. Tylko teraz jak Meg jest moja siostra to zaczynam patrzec na wszyst ko inaczej. Okiem Trinny i Sussanah - tak jak moja siostra Meg.:-p;-) Generalnie bardzo ładnie skomponowane. A tym szczególikiem sie nie przejmuj.:zawstydzona/y:
Koffana siostro, ja przeciez nikomu nie doradzam bez jego pytania, a Anula zadowolona przeciez to po co jej mowisz o butach. Przepraszam Anula za moja siore. Ona sie troszke odemnie zarazila ostatnio...tak jak ja od niej PPD ;-):-p:-p:-p
wszystkie trzy klasy+nauczyciele z okazji 10 lat po maturze

Fajnie tak się spotkać... ale mnie to pewnie nie grozi, bo ja nie miałam zgranej klasy.:no:
U nas tez niezgrani, w tamtym roku bylo 10 lat po maturze ale nie bylo nikogo na NK jeszcze:-p A w tym roku ma byc jakies spotkanie ...heheh planowane za tydzien ale nikt nie potwierdzil albo w polowie maja ;-).....jakos nie licze ze beda tlumy ...

Witam z rana,
Widze ze imprezka byla pierwsza klasa!!!
Ja za to sie dosyc wyspalam :-)
Ja dzis mam dzien PPD, nie lubie sprzatac w sobote wiec sprzatam czesto w pt.

Witajcie kochane:-)
Nawet nie próbuję nadrobić.... nie było mnie wczoraj bo dzień miałam zabiegany:-)
Michał już 3 dzień bez smoka:-) Jestem taka dumna z niego, ale dziś schodził do mnie 3 razy w nocy, płakał na górze ale smoka mu nie dałam:-)
Wojtek jeszcze leży w wyrku z nocy:-)
A ja wczoraj na wywiadówce u sis byłam :-D Powspominałam dawne dobre czasy..... JAk do gimnazjum chodziłam, ale było fajnie....
POtwm gnałam na raz dwa trzy na aerobik a po aerobiku miałam ten nieszczęsny masarz. POwiem wam bolało.... jak choleraaaaaa!!!!!!! Ale byłam dzielna i nie krzyczałam hihiih. Następny za tydzień. Skasowała mnie 30 zł więc jak darmo:-) Zobaczymy kiedy będą efekty....
Dzis też spadam do sis a potem jak wrócę to też się zabawię w PPD, bo w sobote ma do mnie sis przyjechać więc nie będzie mi się napewno chciało sprzątać:-D
Muszę wam wyjaśnić że ja mam 4 siostry:-) I jedego brata:-) Moja najmłodsza sis ma 16 lat i chodzi do gimnazjum a najstarsza ma 32:-) I ona właśnie ma do mnie przyjechać:-) No to tak dla sprostowania zebyście sie nie dziwiły że ja do jednej sis cały czas chodzę hahaha
Miłego dzionka Lachonki:-)

Aaaa
Mam prożbe.W galerii mam 3 foteczki bez komci na NK.Dajcie jakieś, możecie nawet nakłamac:-p:-pBo rodzinka mojego M daje komcie jedynie szwagroi i szwagierce, którzy mają ich w ......A nas totalna olewka.No cóż....
Już sie robi.
Dzień Dobry Iwonka
Koffana siostro, ja przeciez nikomu nie doradzam bez jego pytania, a Anula zadowolona przeciez to po co jej mowisz o butach. Przepraszam Anula za moja siore. Ona sie troszke odemnie zarazila ostatnio...tak jak ja od niej PPD ;-):-p:-p:-p
Upsss:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Łelkom!
Kolejna impresska mnie ominęła :-(. Ja się chyba starzeję, bo o 22 już nie mam sił przed kompem siedzieć :sorry2:
Ale uśmiałam się nieźle jak Was czytałam :-D

A to moja Potwornicka w wersji blue:

Do góry