reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Słodkich i kolorowych Martynko
postacie28.gif

reklama
Tylko że ja tak patrzę i zaczynam wymyślać i wyszukiwać coraz to inne rzeczy do czytania, a przecież muszę iść spać bo rano mała mnie obudzi:crazy::sorry2::baffled:

A co Wy takie niecierpliwe ?? Heee??
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - 2000 POSTÓW NAPISANYCH.
Jupijajej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratki!
brawo.gif
I czekamy na kolejne 2000....:-p:-D

Dobra to ja zarzucam 2100 i pomykam na kolorowe
postacie57.gif

Słodkich senków for all
postacie13.gif
I dla Ciebie:
gratulacje.gif

I już spadam. Dobranoc dziewczęta. Przyjemnych snów życzę.;-):-p
dobranoc.gif

hmmmm, nie wiem co napisac dzień dobry czy jeszcze dobry wieczór:confused2::confused2:Szymek dzisiaj dał mi do wiwatu budzi się łobuz co pół godziny i jadłby albo by gadał a najlepiej powisiał na rekach i przekimał resztę nocy:dry:i tak sobie siedzę bo nie chce mi sie co chwila wstawać...zębolki go pewnie nękają i jakiś niespokojny senek ma:-:)-( męż też przy kompie bo na jutro musi stronę dla klienta skończyć więc pewno sama dzisiaj śpię albo ze ssakiem koffanym:sorry2:

4_12_13.gif
Asiulinka
droga ma ciebie telepatycznie wzywałam na impresske bo numeru telefonu nie miałam:sorry2:;-)
Inna no toś się nam rozkręciła:blink::blink:licze na następne 2000 lachońskich pogadanek w gronie domówek
18_1_37.gif
P.S a wiedziałam co znaczy trudne słowo akceleracja:-p;-):-D
Sikoreczka tyż pikne 2100
36_15_57.gif

oho znowu słyszę pomrukiwanie z łóżeczka no zmykam
36_2_84.gif
. Śpijcie słodko Lachony

Fotki pikne. Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....
No popatrz no Ty....jak czlek paszcze otworzy to wszystko jest jasne!!! :tak::tak:;-):-D:-D

Megusek fotki śliczne synio przystojniacha. Tylko hmm czyżbyś doszła aż do nas?
Dzieki, a Wyscie mi nawet na przeciw nie wyszli :-p:-p:-p:-p

To ja tak tu popołudniową porą zaserwuje wam dobrą whiskey. Mam co świętować. Odnalazłam siostre po latach. Meg....to dla Ciebie:-)
jackdanielsrj0.th.jpg
Dziewczyny, częstujcie się. Prosze bardzo.
I tu jeszcze Cola, bo ja np to lubie whiskey z cola:-p. Pijcie, pijcie nie zabraknie....:tak::tak::tak:

jedzta i pijta z tego wszytskieeee

:-) :-) :-) :-) Proszę Dziewczęta. Czym chata bogata !!!!!:rofl2:

Dziewczęta dla was szampan Dom Pérignon 1999 r. Dla tych co nie wiedzą jaka to okazja wyjaśniam. Odnalazłam moja zaginiona siostrę bliźniaczkę. Tu, na naszym forum. Meg....dobrze że jestes ;-)

no to Kasia pijemy za siostry z których jedna teraz
012.gif

I jeszcze coś dla karmiących matek
s.gif
:-);-)
Wiedzialam Kasia zes mozna na Ciebie liczyc....taka siostra to skarb!!!!:tak::-D:-DEwcia dzieki za zakaski!

Super zdjęcia. Mały cudny, Ty też niczego sobie.;-):-)
Podpisuje się SUPERRRRRRR

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziekujemy za komplementy!

Meg twoja siostra stawiała szampana za wasze odnalezienie:laugh2:
widzialam widziala...dzis JA STAWIAM !!! Trzeba sie cieszyc bo to nie codzien sie zdarza takie odnalezienie!!! :tak::tak::tak:

Zdjęć dalszy ciąg:

Biegnę przed siebie:

Pogadam se ze śmieciami:

Podziubam w ziemii:
Przesłodka Oliwka!!!

To ja witam :-)
Melduje ze pocwiczylam za wszystkie (a zwlaszcza za moja sistre blizniacza ;-), kupiłam na wyprzedazy sweter (Ty tez Kasia skenra jestes? ;-) I gotowam do PPD ;-):-p:-p

reklama
E tam, ja widziałam ponad 4-letnie dziecko w wózku, zdrowe, tylko rodzice tak nauczyli, że wózio i wózio...Niesmaczny widok, uwierzcie...
Ja mam sąsiadke, która 4-letnią córe w wózku do przedszkola wiozłą, a potem wózek brała i po nią jechała.No i jeszcze mówiła,że jej sie nie chce chodzic z dzieckiem,że wózek wygoda i ,że zobacze jak Karol dorosnie.No i zobaczyłam:rofl2:Młody lubi nożnym byc a ja go nie zmierzam ograniczać niezdrowo:blink:W ogóleto ona najlepiej się zna na wychowniu dzieci.Wszystkich we wszystkim poucza.Sama nie karmiła piersia le mnie uczyła jak mam to robić hihihihihi.
A w ogóle to kiedyś przyszła czy bym z ta mała nie została, bo ona do bankomatu musi.Sobota po południu, piękna pogoda ciepło.Pawlak jej mówi,żeby ją wzieła a ona,że jej się z dziackiem nie chce.Do bankmatu 20 min a ta mała koszmarna jest.Wina mamy.Nie słucha,mówi, wszystkim,że są głupi, mamie też ...Ach szkopda słów..Ale ta mama to też niezłe ziółko..

A co Wy takie niecierpliwe ?? Heee??
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - 2000 POSTÓW NAPISANYCH.
Jupijajej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie widze fotki:dry:

Inna śliczną masz córeczkę :-D:-D:-D
No pewnie,śliczniutką:rofl2:
Zanim Was doczytałam to pół obiadu zrobiłam:dry:Tak BB muli...

Do góry