sikoreczka79
Fanka BB :)
Słodkich i kolorowych Martynko
![postacie28.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.clik24.pl%2Fimages%2Fgify%2Fpostacie28.gif&hash=1009a364e4941df0bef0c500b5ce68a7)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki!
I dla Ciebie:Dobra to ja zarzucam 2100 i pomykam na kolorowe![]()
Słodkich senków for all![]()
No popatrz no Ty....jak czlek paszcze otworzy to wszystko jest jasne!!!Fotki pikne. Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....
Dzieki, a Wyscie mi nawet na przeciw nie wyszliMegusek fotki śliczne synio przystojniacha. Tylko hmm czyżbyś doszła aż do nas?
no to Kasia pijemy za siostry z których jedna teraz![]()
Wiedzialam Kasia zes mozna na Ciebie liczyc....taka siostra to skarb!!!!
Super zdjęcia. Mały cudny, Ty też niczego sobie.;-):-)
Podpisuje się SUPERRRRRRR
widzialam widziala...dzis JA STAWIAM !!! Trzeba sie cieszyc bo to nie codzien sie zdarza takie odnalezienie!!!Meg twoja siostra stawiała szampana za wasze odnalezienie![]()
Przesłodka Oliwka!!!
Ja mam sąsiadke, która 4-letnią córe w wózku do przedszkola wiozłą, a potem wózek brała i po nią jechała.No i jeszcze mówiła,że jej sie nie chce chodzic z dzieckiem,że wózek wygoda i ,że zobacze jak Karol dorosnie.No i zobaczyłamE tam, ja widziałam ponad 4-letnie dziecko w wózku, zdrowe, tylko rodzice tak nauczyli, że wózio i wózio...Niesmaczny widok, uwierzcie...
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No pewnie,śliczniutkąInna śliczną masz córeczkę![]()