reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek:tak:

My pomału szykujemy się do lekarza, bo Amandzi dziwne plamy na policzku wyskoczyły po wypici przeze mnie mleka :szok: ....i tak na 11 mamy zamiar do niego trafić...:tak:

Nocka była nie wyspana :dry:
Wykąpaliśmy ją o 20.30 potem amciu i jak zasnęła koło 22.30 małż przeniósł ją do łóżeczka i tam grzecznie spała do północy:tak: .....potem znowu amciu i po 1.00 przeniosłam ją znowu do łóżeczka.... kolejną pobudkę zrobiła po 3.00 a godzinę później stwierdziła że się wyspała i do tej pory nie śpi :crazy:
.... wczoraj za długo spała na spacerku:baffled: ...bo ponad 5godzin a zwykle śpi maksymalnie z 3:dry:

Inna no myślę że jednak nie gołąbki:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-DSMACZNEGO:-):-)
No cóż...

GOŁĄBKI:-p
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek:tak: Madzik strasznie w nocy kaszle:dry: Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę:sorry2: Kawusiam sobie:laugh2: i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj:tak:
Brawo!!!!!!!!!!!! Dokładnie - gołąbki :laugh2:. I nie umiem nic poradzić na to, że je tak uwielbiam :zawstydzona/y:
Dla Madzika zdróweczka, tulaski i całuski dla Niej od nas :tak:

Bodzia, a ja już prawie byłam u Ciebie, w Zabrzu :-D. Myślami :laugh2:. Bo zmywarkę będziemy jechali odebrać do Gliwic, a z Gliwic do Zabrza niecałe 11 km (według map24), ale okazało się że autem dostawczym pojedziemy, w związku z czym nie będzie jak zabrać Oliwki :-(.

Bodzia, Inna jeszcze troszkę ciepełka i się w zoo sptykamy:-D:-D:-D Może jak siostra będzie z Agatką to je zabiorę też ze sobą (oczywiście jak się nie pogniewacie)

Obiecane zdjęcia:
09515213099.jpg

Madziunia na spacerku :-)
09553313099.jpg

Adrianek z nagrodą za zastrzyki:laugh2:
09593313099.jpg

Kajtuś koffam cię:laugh2:

No popatrz no Ty....jak czlek paszcze otworzy to wszystko jest jasne!!! :tak::tak:;-):-D:-D

Wiedzialam Kasia zes mozna na Ciebie liczyc....taka siostra to skarb!!!!:tak::-D:-DEwcia dzieki za zakaski!

widzialam widziala...dzis JA STAWIAM !!! Trzeba sie cieszyc bo to nie codzien sie zdarza takie odnalezienie!!! :tak::tak::tak:
To ja witam :-)
Melduje ze pocwiczylam za wszystkie (a zwlaszcza za moja sistre blizniacza ;-), kupiłam na wyprzedazy sweter (Ty tez Kasia skenra jestes? ;-) I gotowam do PPD ;-):-p:-p
No do skner to raczej trudno mnie zaliczyć(te lata rozłąki jednak miały wpływ na nasze charaktery), ale wyprzedaże baaaaardzo lubię.

A ja jem śniadanie :tak: Ciekawe czy któraś zgadnie co takiego :-p
GOŁABKI??

reklama
Inna ja stwiam na gołębie:rofl2:
A ja dojrzewam co by dzis jechac do parku w Chorzowie z Małym.
To wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!

No do skner to raczej trudno mnie zaliczyć(te lata rozłąki jednak miały wpływ na nasze charaktery), ale wyprzedaże baaaaardzo lubię.

GOŁABKI??

Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!:laugh2::laugh2:

Do góry