reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Jak Madzia przybiera taką pozycję jak ma Oliwianka na ostetnim zdjęciu to często ląduje na czole Super
Wiecie tak sobie przemyślałam że Adrianek zaczął mi na dobre z wózka wychodzic jak w ciążę zaszłam (miał ponad 2 lata) i to tylko dlatego że został do tego zmuszony. Natomiast Madzia sama z pojazdu zrezygnuje już wkrótce Woli zasuwac nożnie
Wiecie tak sobie przemyślałam że Adrianek zaczął mi na dobre z wózka wychodzic jak w ciążę zaszłam (miał ponad 2 lata) i to tylko dlatego że został do tego zmuszony. Natomiast Madzia sama z pojazdu zrezygnuje już wkrótce Woli zasuwac nożnie
Maciek też szybko z wózeczka zrezygnował. Natomiast jego kolega (5 tygodni młodszy) do tej pory nieraz w wózku jeździ.Wiecie tak sobie przemyślałam że Adrianek zaczął mi na dobre z wózka wychodzic jak w ciążę zaszłam (miał ponad 2 lata) i to tylko dlatego że został do tego zmuszony. Natomiast Madzia sama z pojazdu zrezygnuje już wkrótce Woli zasuwac nożnie
sikoreczka79
Asiulinko u nas w lato jak w ciąży chodziłam to Adriano sam po placu zabaw zasuwał, na najwyższe drabinki właził, a jego rówieśnicy w wózeczkach i nogi się bali wyżej podnieśc A jeżdżenie w wózku to on po mamusi odziedziczył: podobno moja siostra jak nauczyłą się chodzic to sama dreptała a ja się mamie do wózka pchałam (ja jestem dwa latka starsza)
Dałam Madzi syropek i właśnie cycusia, musiałam ją wziąśc bo nie chce leżec
Dałam Madzi syropek i właśnie cycusia, musiałam ją wziąśc bo nie chce leżec
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Nie wydaje Ci się, wszyscy mówią, że cały Jacuś . Najabrdziej mnie cieszy że ma po nim ciemną karnację ;-), oczka po nim , uszka po nim...Do mnie podobna od pasa w dółNo Inna jeszcze dwa pościki...:-)
Czy mi się wydaje, czy Oliwka jest podobna do Twojego Jacka?
E tam, ja widziałam ponad 4-letnie dziecko w wózku, zdrowe, tylko rodzice tak nauczyli, że wózio i wózio...Niesmaczny widok, uwierzcie...Maciek też szybko z wózeczka zrezygnował. Natomiast jego kolega (5 tygodni młodszy) do tej pory nieraz w wózku jeździ.
sikoreczka79
Inna dawaj te dwa pościki bo bym się szampana napiła;-)
reklama
sikoreczka79
o to właśnie chodziSikoreczka bo Ty już od małego wiedziałaś jak tu robić, żeby się nie narobić.;-)
Podziel się: