reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja musze ograniczyc PPD do niezbędnego minimum bo za 2,5 tygodnia mamy malowanie to i tak po malowaniu trz bedzie zrobic generalne przątanko.Na nas od rana słoneczko ptrzy i woła nas na dwór:rofl2::rofl2:Był moment,że się chmurzyło ale juz słoneczko jest:-):-):-)

reklama
Witam z samego rana :-)
Oliwka nadal bawi się znikopisem :szok:. To chyba pierwsza rzecz która zajmuje ją już drugi dzień :blink:. Do tej pory każda zabawka była fajna na góra pół godziny, a tu proszę.
Idę się nabalsamować ;-), bo wiosna wielkimi krokami idzie i trza być piękną :laugh2:

W nocy lało a teraz prazy słonko i nawet widziałam na termometrze 13 kresek:szok::-Dznaczy się spacer murowany:-)nocka wreszcie sie skończyła i nawet jestem wypoczęta:dry:a Szymek kwitnąco, rozrabia w łóżeczku:tak:;-)
witam kobitki:-):-):-)
Bodzia jak Ty ślicznie to dziecię bawisz;-);-)

cześć dziewczyny
Powiem Wam że zapindalacie z pisaniem. Ja od jakiegoś czasu nienadążam za Wami i mi jest bardzo przykro bo normalnie nie wiem o czym piszecie a na nadrabianie tylu stron niestety nie mam czasu.

Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.

Kawusię wypiłam a teraz zmykam
pa pa pa

Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.[/COLOR]
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.

Kawusię wypiłam a teraz zmykam
pa pa pa
Jasmina widzę, że jednak powolutku się odnajdujesz i odkrywasz uroki nowego zycia. najpierw odkrycie placu zabaw teraz pogaduchy z koleżanką:tak:;-):-)chyba trochę sie zadomowiłaś, co??;-)

Hej :(...
Nie zagladam tu ostatnio...
Nie mam ochoty... sama sobie z soba nie radze...
Ide do psychiatry :(...

Dostalam ostatnio glupich mysli. I nie chce ich czasem zrealizowac :-( Potrzebuje pomocy :-(

reklama
GOŁĄBKI:-p
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek:tak: Madzik strasznie w nocy kaszle:dry: Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę:sorry2: Kawusiam sobie:laugh2: i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj:tak:

Do góry