A ja musze ograniczyc PPD do niezbędnego minimum bo za 2,5 tygodnia mamy malowanie to i tak po malowaniu trz bedzie zrobic generalne przątanko.Na nas od rana słoneczko ptrzy i woła nas na dwórBył moment,że się chmurzyło ale juz słoneczko jest:-):-):-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Witam z samego rana :-)
Oliwka nadal bawi się znikopisem . To chyba pierwsza rzecz która zajmuje ją już drugi dzień . Do tej pory każda zabawka była fajna na góra pół godziny, a tu proszę.
Idę się nabalsamować ;-), bo wiosna wielkimi krokami idzie i trza być piękną
Oliwka nadal bawi się znikopisem . To chyba pierwsza rzecz która zajmuje ją już drugi dzień . Do tej pory każda zabawka była fajna na góra pół godziny, a tu proszę.
Idę się nabalsamować ;-), bo wiosna wielkimi krokami idzie i trza być piękną
anaconda27
styczniówka2006
A u nas leje deszcz, więc du... z targu, czy ja już nigdy nie będę mogła się na niego wybrać
W nocy lało a teraz prazy słonko i nawet widziałam na termometrze 13 kresekznaczy się spacer murowany:-)nocka wreszcie sie skończyła i nawet jestem wypoczętaa Szymek kwitnąco, rozrabia w łóżeczku;-)
witam kobitki:-):-):-)
Bodzia jak Ty ślicznie to dziecię bawisz;-);-)
witam kobitki:-):-):-)
Bodzia jak Ty ślicznie to dziecię bawisz;-);-)
jasmina111
Fan(ka)
cześć dziewczyny
Powiem Wam że zapindalacie z pisaniem. Ja od jakiegoś czasu nienadążam za Wami i mi jest bardzo przykro bo normalnie nie wiem o czym piszecie a na nadrabianie tylu stron niestety nie mam czasu.
Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.
Kawusię wypiłam a teraz zmykam
pa pa pa
Powiem Wam że zapindalacie z pisaniem. Ja od jakiegoś czasu nienadążam za Wami i mi jest bardzo przykro bo normalnie nie wiem o czym piszecie a na nadrabianie tylu stron niestety nie mam czasu.
Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.
Dawidek urzęduje już o 7.30 i jest wyspany i uśmiechnięty. Jasieczka przed chwilką wstała i teraz ogląda mini mini.
pa pa pa
Jasmina widzę, że jednak powolutku się odnajdujesz i odkrywasz uroki nowego zycia. najpierw odkrycie placu zabaw teraz pogaduchy z koleżanką;-):-)chyba trochę sie zadomowiłaś, co??;-)Ja dzisiaj też mam koleżankę i znowu spędzimy dzień na pogaduszkach.[/COLOR]
pa pa pa
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja jem śniadanie Ciekawe czy któraś zgadnie co takiego
Inna no myślę że jednak nie gołąbkiSMACZNEGO:-):-)A ja jem śniadanie Ciekawe czy któraś zgadnie co takiego
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
GOŁĄBKI
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek Madzik strasznie w nocy kaszle Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę Kawusiam sobie i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek Madzik strasznie w nocy kaszle Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę Kawusiam sobie i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj
Podziel się: