reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje Młode zdradza objawy coraz krótszego spania po połedniu,,Teraz wreszcie zasnął to ja zjem..Bo przy nim to mi troche głupio...Tak stanie i patrzy w moją paszcze...Brrrr
Taaa...Lolinek tyż tak patrzył...A dziś chciał się ze mną wymienić.Biszkopt za kanapke.Uciekłam i pożarłam w ukryciu.Biedny głodny ...ALe juz niedługo..
He he he, ja to codziennie ukrywam się przed Oliwką z jedzeniem :sorry2: bo inaczej w życiu bym w spokoju nie zjadła a i pewnie wiecznie głodna bym chodziła :-p

ja mysle ze tu wiekszosc ma PPD tylko sie boja przyznac ...no nie bojcie siem ;-)
Taaaa...\
MAM NA IMIĘ MARTYNA I JESTEM PPD

:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2: już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito:tak:
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y: Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem:nerd::confused2:
Ja smaruję Penatenem na odparzenia :tak:, pomaga :tak:

Bylismy na spacerku, fajnie, tylko wiatr taki chłodny, ale w słoneczku cudnie :-)
Idę coś pożreć na kolację :-) bo głodny pasibrzuch, oj głodny

Sikorka dobre to PPD Ja sie nie zaliczam niestety... hihih Super że juterko ostatni zastrzyk fajowo:-)
Powiem wam coś Wojtek wypił na noc 330 ml mleka z kleikiem i 90 samego mleka:szok: W sumie 420 ml, prawie pół litra:szok: Mały żarłok.... A w dzień prawie wcale nie je a na noc tak sie napcha że na cały dzień mu styka:-)
Zapomniałam napisać że Michał mi cały telewizor i siebie wysmarował maścią pośladkową Wojtka, całe pudełko poszło...:angry: A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
Michał już słodko śpi, Wojtek się usypia mruczeniem a ja M jak miłośc oglądam:-)

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif
Buhahahahhaha:laugh2::laugh2::laugh2:Ja przy Was wymiękam.Od razu rumorek mi sie naprawił:sorry2:

hej
Ania138 pozdrawia i przybedzie jak maz wyzdrowieje...
paaaaaa
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Małza.No i czekamy na Na Anie:tak::tak:
Lolo beka jak rasowy pijak;-)Coś mu na brzuszku jeszcze jest:dry:
Iwona śliczne suwaczki.Wcześniej miałam napisać już:tak:

M jak miłość sie skończyło a ja nie bardzo wiem o co chodzi:-) Hi z mężem przegadałam:-) Cos mi gada że w sobote na impre idą:angry: :-( Jakoś tak dziwnie mi że on tam sam.... Ufam mu ale zawsze jakoś tak wiecie o co chodzi....
Dobra wiadomośc to taka że sprawdziłam stan konta i wypłatka wpłynęła:-) Superek, można na allegro poszaleć hihih

Wpadłam powiedzieć dobranoc ale natchniona przez was powiem jeszcze
MAM NA IMIĘ IWONA I TEŻ JESTEM PPD;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Dobranoc lachony:-)

Sikoreczka super ze juz ostatnie klucie!!! (nie odpisalam Ci na priv ale ciesze sie ze nie masz zamiaru narzekac i wiem jak masz na imie ;-) mam Cie na NK ;-)

ja chyba pojde tak jak wczoraj wczesniej spac...jakos zgredzieje i o 22 padam a tu ....21 dopiero...
wiec zycze dobrej nocki wszystkim PPD ;-):-p

reklama
Do góry