reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo:-D
No no widzę że dziewczynki sie rozpisały:-)
Ja siedziąłam u sis bo druga sis przyjechała i żeśmy sobie pogadały:-) Napaliłam się na cały tydzień hahaha
Wojtas cos mało śpi ostatnio, Michał już w dzień nie śpi więc idzie o 19 spać:-) Spokój będe miała... Muszę w piecu znów rozpalać bo mi zgasło przez to lufrowanie....Ale to dopiero jak dzieci pójda spać:-) Wczoraj ich kąpałam także mam dziś wolne:rofl2:
Coś ktos mówił o gołąbkach tez bym sobie zjadła....
Bodzia Twoje scrubki sa debest:-) hihi ale ze mnie poliglotka haha
No nic Michał je kolacyjkę, Wojtek u mnie na rękach siedzi i patrzy na klawiature jak stara napitala:-) Se myśłi pewnie że jakaś chora jestem że tak walę w klawisze hihi

reklama
Młody po kaszce i zasypia, m. wyprawiony do pracy a ja idę lepić gołąbki już się doczekać nie mogę.
Czy 8 miesięcznemu no prawie 9 można podawać ziemniaki z sosem takim nie doprawionym i mięsko.Staś je tylko wtedy jeśli coś takiego dostanie i nic innego nie od razu płacz.nie chcę go głodować ale też nie chcę zrobić mu krzywdy

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif

reklama
Do góry