reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no gotowe:
15591713098.jpg

ja pomykam sprzątac:sorry2:
Ale zdolniacha z Adrianka:-D
no wiem niestety ale powinny byc chociaz jakies odszkodowania za wyjatkowo wredne egzemplarze:sorry2::sorry2:
Kiedys o nas tak będą mówić...

Madzka ja w ogole nie wiem o co Ci chodzi z tymi kosmetykami ? ;-)
Bodzia ...super ze sie do PPD przyznajesz ;-)
Kasiu - do Ciebie mi jeszcze w PPD duuuuzo brakuje:-p:-p

A my bylismy na pierwszym po chorobie spacerku albo wietrzonku lepiej to zabrzmi...przed blokiem ;-)
IMG_4244.JPG
Super Kuba, super foteczka:tak:
a moja mała akrobatka od wczoraj wkłada sobie paluszki u stópki do buzi :laugh2::-p
śmiesznie to wygląda.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

zapomniałam napisać, że u nas wczoraj była akcja obniżania poziomu łóżeczka bo młody co prawda jeszcze nie siada ale niebezpiecznie wygladał już z góry a łóżeczko bujane więc woleliśmy nie ryzykować:no::no:
a tak oto filował Szymek na rodziców;-);-)

my też już obniżyliśmy na drugi poziom :tak:bo Amanda nogę przez barierkę przekładała...:baffled:
a Szymuś wygląda rozkosznie :-D....

u nas też takie akcje były - nogi na barierce, zabawki wylatywały górą:szok::szok:, a na brzuchu własnie filował na pokój:rofl2::-D:-D cudak kochany:laugh2:
Grtaki zdolniachom...Ojej zaczynam Wam zadrościć...Pamiętam jak się cieszyłam jak Lolo wyczyniał takie rzeczy:sorry2::sorry2:

mam natchnienie
36_19_5.gif
idę odkurzyć:tak: zamawia któraś, bez mycia podłóg:no:;-):-D
Ja:-D

dziękujemy :laugh2::laugh2::laugh2:

a zabieram się właśnie za prasowanie ale jakoś mało mam tego może któraś chętna podrzucić:laugh2: bo tak między nami to ja bardzo lubię prasować...:sorry2::laugh2::-p
Coś znajde:blink:
Mąż mnie wywalił od kompa, teraz rozpala w piecu to zaglądam.Karolek sprzątał, potem gotował.Porobiłam foteczki to pokaże:-D

a zabieram się właśnie za prasowanie ale jakoś mało mam tego może któraś chętna podrzucić:laugh2: bo tak między nami to ja bardzo lubię prasować...:sorry2::laugh2::-p
i dopiero etraz mi to mowisz??! a ja cala gore wyprasowalam kolo poludnia...ale na przyszlosc bede jzu wiedziec :tak::tak::tak:

...
Super Kuba, super foteczka:tak:

[....]

Grtaki zdolniachom...Ojej zaczynam Wam zadrościć...Pamiętam jak się cieszyłam jak Lolo wyczyniał takie rzeczy:sorry2::sorry2:
Dzieki,
Bodzia ale wiesz...zdarzaja sie powtorki...;-)

Madzka...odkurzaj ciszej bo Kuba sie boi potwora....ciiiiiiiiiiiiiiiii...

Inna zgadnij co robie sobie na kolacje?:-):-):-):-):-)
Wysłałam m. na zkupy do tesco z kartką i odniósł sukces mały w ty czsie spał to myślałam że sobie popisze ale klawiatura mi wysiadła i nie miał kto naprawic:-:)-(
Ale za to nadrobiłam zaległości w prasowaniu:-):-)
Teraz moje dziecko testuje kubek niekapek i wszystko jest zalane;-) ale ile ma radochy:-)
Bodzia ja mam ostatniego Harrego przeczytanego dostałam od m. na rocznice ślubu jak chcesz i oddasz to Ci wyślę przeczytasz to odeślesz:tak::tak::tak:

Inna zgadnij co robie sobie na kolacje?:-):-):-):-):-)

Teraz moje dziecko testuje kubek niekapek i wszystko jest zalane;-) ale ile ma radochy:-)
Anula tylko mi nie pisz ze tez robisz te lane kluchy z tuzina jajek;-);-) bo sobie pomyślę, że ja jakaś kurde sknera jestem:dry: i z jednego robie:dry::dry:
Może wadliwy wam się ten kubek trafił:dry::-D:-D:-D

reklama
Anula tylko mi nie pisz ze tez robisz te lane kluchy z tuzina jajek;-);-) bo sobie pomyślę, że ja jakaś kurde sknera jestem:dry: i z jednego robie:dry::dry:
Może wadliwy wam się ten kubek trafił:dry::-D:-D:-D
nie nie gołąbki robie takiego smaka mi narobiła że nie mogę i muszę sobie zrobić pierwszy raz w życiu bo zawsze od Babuni dostawałam.
Kubek jest ok wadliwy to jest Staś;-):tak::-D zamiast ładnie pić wylewa ale młody jest jeszcze się nauczy

Do góry