reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to dołączam do Klubu Szalejących Listopadziątek - moja też wariacji dostała i biega po pokojach :sorry2:

A jeszcze Wam się pochwalę - mój kochany mężuś kupił mi dziś zestaw z Vichy - Lipo-Peel i Lipo-Metric :tak:. Mówiłam, że chciałabym to mieć, coby na wiosnę się upiększać, a tu proszę, taka miła niespodzianka :-).
Mykamy do łózia oglądać 39 i pół, może Oliwka nie będzie tak wariować i padnie :baffled:.
Do jutra koffane

reklama
Inna daj znać czy to działa ten krem. Ja własnie od dziś z Avonu sobie na celulit kupiłam i zaczęłam kurację:-)
Bodzia mały jest superek:-) A jak się dzieckiem ślicznie zajmuje pięknie....
Dobranoc mówię bo sex kamerki się zaczynaja hahahaha

Uff moja zołza wreszcie odpadła:-) Podeszła do mnie wzięła za rękę i powiedziała : "mama cycy? aaaaa!" To poszłąm z nią do łózia i już śpi:tak:

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif
witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne:rofl2:)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa:-D:-D:rofl2:
Sikoreczka
fajsko ze już kłujki się kończą Madzi:tak:trochę lachonik odzyje:tak:;-)
Zapomniałam napisać że Michał mi cały telewizor i siebie wysmarował maścią pośladkową Wojtka, całe pudełko poszło...:angry: A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
:rofl2::-D:-Doj to starannie musiał wcierać że całe opakowanie poszło:sorry2: Małagosiunia ja mam podejrzenie po kim te Twoje chłopaki takie psotniki:-p:-p:-D
Bodzia Na Karollo juz mi brak słów:tak:;-) ale sesja z karmieniem shreka:-D:rofl2:
Anula słodko razem ze Stasiem wyglądacie:tak::-)
Inna no to cię jutro nie poznamy;-):-):-)

My wykomponowani, nakarmieni . Szymek piuchna grzecznie a ja chyba wreszcie mam wolny wieczór:-) chyba coś poczytam albo obejrzę jakiś film, albo pójdę spać:dry::dry:

Dobranoc Lachony

Dziękuję dziękuję
Wkleiłam fotki i net siadł myślałam że spazmów dostane mi m. kupił balsam brązujący bo miał na kartce;-):tak::tak:muszę się opalić do soboty;-);-)
aeraz prowadzę pertraktacje z depilatorem czy będzie dziś delikatny czy mam maszynke wziąć muszęsię doprowadzić do ładu bo w sobotę będę na cenzurowanym i oceniana hihi no i muszę się trochu pokatować

Właśnie usiłowała się zamienic z tatą: dawała mu swój soczek a w zamian zabrała puszkę z piwem:laugh2: Nietstety nie przeszło:sorry2:
Super zamiana.:-D

Bodzia Karolek super i mąż idealny się szykuje.:-)

Anula Stasiu śliczny.I ile on ma włosów w porównaniu z Grześkiem.:tak:

Inna super prezencik Ci sprezentował mąż.:tak:

No dobra, to ja też:

Mam na imię Asia,i czasem jestem PPD.:sorry2:

Teraz już zmykam i życzę wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów.:-)

witaaaaaj Iwoooonaaaaa jestem Magda i od 2 lat jestem PPD. Stwórzmy krąg zaufania aby i inni (inne:rofl2:)mogły wypowiedzieć swoje świadectwa:-D:-D:rofl2:
Sikoreczka fajsko ze już kłujki się kończą Madzi:tak:trochę lachonik odzyje:tak:;-)

Dobranoc Lachony
hih Madziucha już daawno skończyła zastrzyki, teraz Adriana męczyłam:-p Wyrodna ze mnie matka ale co zrobic:baffled: no a krąg trzeba stworzyc koniecznie:tak: Co byśmy się mogły wspierac i wyjśc z tego:laugh2::rofl2: Dobranoc Madzieńko! Coś ostatnio Lachona gnuśniejesz:szok::-D

reklama
Do góry