reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy ze słoneczka:tak::tak:Młody rozanielony bo sie wygrzał i wyspał a ja umieram po prostu. Haftuję od rana:wściekła/y::wściekła/y:no koszmar ale pewnie do wieczora odpuści

Bodzia ściskam Karolka i prztyczka w nosek przesyłam:tak::tak:No i koffana pieknej rocznicy gratuluję;-):-)
Inna Potwornicka cudownie rozrabiajaca, jak zwykle;-):-D:-D
Iwonka wyglądasz cuudnie:tak::-):-)fajnie że zaglądnęłaś:blink:

Idę zupkę Szymciowi grzać:happy:ale jestem

czesc wam
My weekend spedizlismy na wsi,,maz z kumplami pilkal sobie,ja z kumpelami,a w sumie jedna bo druga w ciazy...
I tak nam zeszlo do wczoraj wieczora,,jakw rocilismy to nie mialam sily juz pisac,,,
U mnie dizsija ładna pogoda.....tzn slonca nie ma,ae cipelo fajnie jest,,,

Ma zpojechal na misto,ja obiadek robie,potem po synia maz leci,bo jak jest tata to mama nie moze chodzic,hehe,,tlyko tatae ma synek na oku non stop..
A dzisiajw nocy amz wyjezdza na dwa dni za autem za granice,,takze znowu bede sama dwa dni,,ale dobrze,ze tyko dwa dni,moz ekrocej im zejdzieeeeeeee..

Pozdrawiam

Oliwka uroczy rozrabiak:-D:-D:-DA jakie miny robi.Cudna synówka;-)
Dziękujemy za komplement. Tym bardziej doceniamy że padł z ust przyszłej teściowej :-)
A co to Oliwka opala sie w kurteczce na drugim i trzecim zdjiecu?Przeefajne minki i pozy przybiera ;-)
Ja tez lubie golabki....ale tylko jesc :-) wiec....pusc tu ze trzy ;-) (moga byc z mniejsza iloscia miesa....mieso z moich doloz do swoich ;-)
Te 2 zdjęcia są pod tytułem: NIE WSTANĘ, TAK BĘDĘ LEŻEĆ :angry:
Jak gołąbki będą gotowe to podrzucę :tak:. Na razie małż szanowny na zakupy pojechał

Bradzo ładne zdjecia, podrzuc no golebia..:-p
Dziękujemy za miłe słowa, co do gołąbków - jak wyżej ;-)
My się bajkujemy, bo Lolinek taki słaby,że nawet mu się bawic nie chce.
Wiecie najgorsze było jak on wymiotował a ja nie umiałam mu ani pomóc ani wytłumaczyć co się dzieje.A on taki biedny przestraszony był:-:)-:)-(
A z pozytywów to dzis mija 5 latek od poznania Małegożonka:sorry2::sorry2::sorry2:
Ucałuj jeszcze raz Lola, pogłaskaj po główce, mocno przytul...Biedny zięciunio :-(.
No a wspaniałej rocznicy gratuluję :tak:

Oliwianka sliczna!!!!!!
Dziękujemy :-)

Wróciliśmy ze słoneczka:tak::tak:Młody rozanielony bo sie wygrzał i wyspał a ja umieram po prostu. Haftuję od rana:wściekła/y::wściekła/y:no koszmar ale pewnie do wieczora odpuści

Bodzia ściskam Karolka i prztyczka w nosek przesyłam:tak::tak:No i koffana pieknej rocznicy gratuluję;-):-)
Inna Potwornicka cudownie rozrabiajaca, jak zwykle;-):-D:-D
Iwonka wyglądasz cuudnie:tak::-):-)fajnie że zaglądnęłaś:blink:

Idę zupkę Szymciowi grzać:happy:ale jestem
Zdroofka zdroofka zdroofka :tak:

Bodzinko - GRATULASKI 5 lat to już ładny kawałek czasu:-)
Anaconda - dzięki wielkie za odpowiedź, Cholera mnie bierze jak te drzwi skrzypią:-)

Zaraz zbieram się na spacer bo zrobiło się dość ładnie:-)

Sikoreczka może się uda bez antybiotyku:dry:trzymam kciuki
Jasmina ja też drzwi zwykłym olejem smigam bo mój męz jest do "wyższych rzeczy stworzony" niż smarowanie zawiasów w drzwiach:dry::crazy:
Inna dzięki życzenia zdrówka ale spoko ja się już przyzwyczaiłam do mojej główki. wiem ,że musi przejść i już:sorry2::sorry2:
Ewcia to naciesz się dzisiaj hasbendem ;-);-)a dwa dni rozłąki szybciutko prysną:tak:
My po obiadku, wieszam pranko

reklama
Do góry