reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dzis jestem ale mnie nie ma....wolalabym nie byc.
Kuba spi...mam gore prasowania i musi poczekac do jutra...
Nie mam nic do czytaniaaaaa...

reklama
Pochwalimy się piaskowym obrazkiem:
12344013098.jpg

witam sedecznie po małej nieobecności
Iwonko - pozdrwaiam i życzę dużo przespanych nocek do porodu. :-)
Sikoreczko - piękny ten obrazek, cóż to za metoda? Może z Jaśminką bym cosik takiego pokąbinowała
Bodzinko - Buziaczki dla Twojego smyka, niech zdrowieje bo jego narzeczone włoski rwą pewnie z główek co się dzieje z tym Karolkiem.:-)

pozdrawiam

Sikoreczka ale sie nam zmieniasz
17.gif
jak zwykle śliczna jesteś:blink:

Bodzia dobrze ze juz go nie meczy tak bardzo

Megusku a ty co dzisiaj taki chumorek nijaki :dry:

Mały spi a ja próbuje cos popracowac... ale ciagnie mnie do was wiec bede zerkac:sorry2: jak malo piszecie to jakos idzie mi ta praca ale jak zaczynacie gawędzieć to.....:baffled::rofl2:

Mieszkanko sprzątnięte, podłoga aż sie błyszczy. Oliwka spi już od jakiegoś czasu. Za oknem pada, ciągle pada..............fuj, nie cierpie takiej pogody :no:
Wtrząchnęłam zupke chińską, ale dalej głodna jestem, idę oblookać lodówkę :tak:.
A tak mnie naszło dzisiaj, że zrobiłam małżowi listę zakupów i będę robić gołąbki, bo tak bardzo lubię, a jeszcze smaka mam takiego, że szok, to po południu machnę gołębie, będą na 2 dni (mejbi, bo ja potrafię i nawet 10 w ciągu jednego dnia pochłonąć:zawstydzona/y:).I Oliwka lubi gołąbki, to też poje. Bo ja to wiecie, robią po swojemu, duuuużo mięska mielonego daję, nawet więcej niż ryżu :-D. I sosik pomidorowy....mmm...rozmarzyłam się :blink:

A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

reklama
Dziewczyny czy mogę nasmarować zawiasy w drzwiach zwykłym olejem sporzywczym? Kurcze drzwi mi skrzypią i szlag mnie od tego trafia a maż nigdy nie ma czasu.

Do góry