reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzka super zdjecie...taki maluszek poopatulany....moze na wiosne bedzie go wiecej widac ;-)
już go więcej widać tylko jak jeździmy na wieś to jeszcze syberia czasem - ostrzejsze powietrze i wiaterek to beduin musi być;-):tak:a wersji rozebranej prezentuje się Tygrysek tak oto;-):-D:-D

Załączniki

• IMG_4122.JPG
    IMG_4122.JPG
    83,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Hej Lachonice:-)
Madźka no widać że mały taki rozwalony w tym łóżeczku, chyba po jedzonku hihihi, mój tak własnie wygląda jak sie naje do syta :-DNo a Ty lachon nie da się ukryć hahah
Bodzia zdrówka dla Lola, dobrze że śpi bynajmniej chorobę prześpi i jutro będzie dobrze:-)
No ja też czytałam że Marta ma być o 16:-)
JA dziś na dworzu byłam, z Michałem na rowerku, ale zapitalał jak głupi hihi, oczywiście nie pedałuje ani nie kieruje, tylko se siedzi i wrzeszczy że szybciej mam pchać....I tym sposobem wróciłam do domu zciajana i spocona;-) Ale czego sie nie robi hah
Wojtek wył w niebigłosy:angry: Myśłałam że wyjdę z siebi9e i stanę obok.... Na szczęście zasnął. Chyba się do bujania przyzwyczaił i teraz sam nie chce zasnąć, ale ze mną nie wygra:-) Ja uparta jestem i może wyć nawet pół godziny nie wyjmę z łóżeczka.... Wredna matka ze mnie hihi
Mochał teraz z dziadkiem na dworzu ogródek kopie haha, ja mam pranie wywieszone ide zaraz po nie, jakby cuś to wołać mnie szybko:-)
Aaa zapomniałam powiedzieć że dzięuję za wsparcie kobitki:-)
I że foteczki małej Księżniczki superek:-) Leży tak jak Michał jak ma nerwa:-D

reklama
Inna a to Twoje kwiatki takie ladne? Masz sklaniak? ;-)
Sikoreczko napewno Madzia nie dostanie antybiotyku...moze Eurespal najwyzej...
Madzka no bo przyroda to cudowny model do fotografowania...nie krzyczy, nie leci do aparatu i nie wydziera go z rak ;-) :D
U nas kwiatki nie przeżyły - nasza psinka je zadeptała. A to są kffiatuszki ze skalniaka teściówki :tak:.
I zgadzam się - przyroda do fotografowania the best, kwiatuszki, krzaczory, itepe. Chmurki też lubię :tak:. A Oliwki nie lubię obzdjęcowywać, bo wczoraj zrobiłam jej ponad 200 zdjęć i może z 10 nadaje się do uzytku :sorry2:

a to nasze weekendowe zdjątko
CUDNE !!!!

Ja właśnie gotuję zupkę, nie wiem tylko co wybrać, rosól czy od razu pomidorówkę :dry:
Ryż się gotuje, mięsko przygotowane, małż będzie kapuchę oprzyrządzał :-p. I jeszcze dzisiaj mam zamiar pożreć ze 2 gołebie :tak:
A Jacek mnie wkurzył już, ale nieważne... Widziały gały co brały...Ale chyba nigdy nie polubię jego starszej córki :no:

Do góry