reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zasnął...Dziś idzie spać do siebie bo jak będzie spał ze mną to w nocy na spaniu się docyca....Spał dziś w dzień ok 0,5 h...

Bodzia mooooocno trzymam kciukasy za nockę:tak::-)
A ja potrzebuję kogoś z dużą cierpliwością do posprzątania bałaganu moich dzieci:baffled: Narozwalali a teraz mnie olewają:crazy: Madzia biega z gołą pupką i tylko przybiega z krzykiem jak się posiusia:sorry2:
Dobra idę ich pilnowac z tym sprzątaniem:dry:

Witajcie koffane! Właśnie wszamałam obiadek. Madzia niewyrażna:baffled: Katara ją męczy i kaszla. Dziś od samego rańca walczymy z jedzeniem Adrianowym:crazy: Przeraziłam się, bo lekarka go w piątek ważyła i wyszło mu 13 kilo:szok: Ludzie on ma prawie 5 lat a chudy okrutnie. Do tego wydaje mi się że ważył już 15:dry: nic tylko załamka:hmm:
Inna to super że już po szkole. Minęło i gites:tak: Miłego spacerowania:-)
Sewa mmmm jakie smakowitości dajesz dzisiaj:-p Już je wrzucam na spis;-)
Mąż mój na Kubicę patrzy:sorry2: Idę kawę zdziałac. Do potem:-D
Mnie też się wydaje że coś nie teges z tą wagą...Oliwka waży 13 kg z hakiem, no a jest troszkę młodsza...Troszkę bardziej niż troszkę...

Inna miłego spacerku.
Dziewczyny buuuuuuuuu.Brakuje mi Lola przy cycu, jak się tulił i szukał łapką mojej twarzy...Gorzej to przechodze od niego...Boje się,że wymiękne..A im dłużej będe go karmić tym mnie będzie trudniej..:-:)-:)-(
Bodzia, 3mam kciukasy mocno zaciśnięte.
Nie łam się, przełam się!!! Bedzie gut !!!

Małż mnie wywalił co bym sobie poklikała:baffled::baffled:
Jeden plus - zmienie tablety na tańsze:-D
Drugi plus - upije się bez wyrzutów sumienia:-D

Ja jestem głodna 24h na dobe....:dry:
A i moja mama nie oszaleje jak zostanie w lipcu z Młodym jak pojedziemy na wesele.
A i może się wyśpie????
No proszę, ile plusów, na pewno jeszcze kilka by się znalazło :tak:

Nie strasz.....
A cio Ty masz w avatarku?????Bo ja przyślepłam:rofl2:
No cóz wyśpie się za 18 lat:-p
No, nie byłabym pewna z tą 18-stką...Bo jak Lolo będzie nadal z Tobą mieszkał i wracał z imprez np. o 3 nad ranem to bedzie Cię i tak budził, i tak...Albo co gorsza, spędzał sen z powiek - gdzie on się znowu włóczy :-D

Ja spadam bo gościa mamy.
Jutro powklejam fotki z dzisiejszych zabaffffffffffff...Bo dzisiaj już nie dam rady.
Dobrej nocki Lachonki moje koffane

No to i ja idę spać w takim razie....
PObeczałam troche M na skypie i czuję się trochę lepiej.... Choć nie moge powiedzieć że dobrze. W dzień to jakoś idzie ale wieczorami jest tragedia, dzieci posną a ja zamulam i myśłę... :-( Krzysiek mówi że będzie dobrze i że jak wróci to sobie odbijemy wszystko z nawiązką, mam nadzieję że tak będfzie i że szybko to wszystko minie..... Nie nadaje się na takie rozłąki, nie dla mnie to:-(
ok nie smucę bo przecież przyszłam powiedzieć tylko dobranoc, słodkich snów wszystkim i oczywiście żeby dzieci dały wam się wyspać:-)

reklama
Słodkich snóffffffffff Lachonki
pooh_sleep.gif

Do góry