reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Cara

Jest duzo wartych uwagi kosmetykow ale i sa smiecie...jak wszedzie ;-)
Jak bys chciala byc konsultantka to masz znizke 27 % na wszystkie kosmetyki, zadnych nakazow ze tyle i tyle na m-c i kiedy chcesz. ;-)

a jak wygląda wysyłka towaru? do jakiegoś swojego punktu to wysyłają czy bezpośrednio do mnie?a no i za ile? musze si etam wgłębić w regulamin......

reklama
a jak wygląda wysyłka towaru? do jakiegoś swojego punktu to wysyłają czy bezpośrednio do mnie?a no i za ile? musze si etam wgłębić w regulamin......
Wysylaja do domu albo tam gdzie podasz adres - Stolica. Koszt 7 zl ale jak masz zamowienie za 250 zl (w canach kataogowych) to nic nie placisz za pzresylke...jak masz jakies pyt to wal na gg 625492 ;-)

Dzień
Ale nie dobry:-:)-(
Mały w nocy wymiotował, płakał i nic nie chciał pić nic poza cycem.Rano znowu wymioty, rozpalony, nieswój jakiś...Dzwoniłam juz i idziemy do lekarki.Nie podaba mi sie i już.
Niby termometr pokzuje 36,9 ale ....Ja widze,że jest jakiś inny...

Bodzia kazda mama wie najlpiej! :-)
Moj Kuba juz mozna powiedziec zdrowy (ma strupki ale dzien z dniem coraz mniej) , jutro ma byc ladnie i cieplo wiec pojdzeiemy na spacerek :-) Doczekac sie nie moge...i Kuba pewnie tez, bo on juz nie pamieta co do spacerek...hmmmm

Ale jestem wsciekla!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do 5 kazdego miesiaca mam miec juz alimenty na koncie!! A tu 7 i brak!!

Boje sie ze idiota przestanie placic!!:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry