reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia tulę mocno! Ja przez pierwsze nocki bez cyca sprawdzałam czy Adrianek oddycha średnio co godzinę! Teraz mam mega pietra no ale muszę ją w końcu odstawic, co by przed wiosną wolną byc:laugh2:

reklama
teraz sobie przypomnialam Sikorko, nasz Kuba w pierwszych m-cach zycia byl pod stala opieka lekarzy ( problemy z kupkami itd itp) i chodzilismy co kilka dni na wazenie i jednego dnia dr nam mowi ze Kuba nic nie przytyl przez m-c! To my zalamani, kupilismy uzywana wage noworodkowa w komisie i sie okazalo ze ta u dr byla walnieta...ufffff. Wiec moze wcale Adrianek nie wazy 13 kg (Kuba teraz wazy prawie tyle):-)
chyba sobie kupię wagę w takim razie i sama będę kontrolowac, bo naprawdę wydaje mi się że ostatnio miał 15 kilo:baffled: A co do jego jedzenia to ma podejście koszmarne: ja stawiam coś na stole a on od razu mówi że chciał coś innego. Katastrofa i tyle. :dry:

Małż mnie wywalił co bym sobie poklikała:baffled::baffled:
Jeden plus - zmienie tablety na tańsze:-D
Drugi plus - upije się bez wyrzutów sumienia:-D

Ja jestem głodna 24h na dobe....:dry:
A i moja mama nie oszaleje jak zostanie w lipcu z Młodym jak pojedziemy na wesele.
A i może się wyśpie????

Wiesz mi tez bylo zal bo Kuba tak fajnie sie tulil do mnie....ale nie wyobrazam sobie karmienia dziecka ktore ma wiecej niz 2-a lata piersia, wiec pewnie duzo dluzej niz te 8-m mcy bym nie karmila ;-).
Pozatym jezeli planujesz za jakis czas dziecko to lepiej odstawic teraz na spokojnie niz potem w nerwach bo drugie w kolecje do cycka :tak::-D:-D

reklama
Mój avartek wygląda tak
facetear11gl5.gif

Do góry