reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ide spac. Dostalam @ i jakos nie mam ochoty na picie ...Udanej impresski. Bobranoc :-)
To tak jak ja. Dobranoc Meg:-)

Ja też nie mam ochoty na imprezowanie....
Dobrej Nocki koffane Lachonki:tak:
Dobranoc Bodzia. Trzymam za Ciebie kciuki:tak:

No to i ja idę spać w takim razie....
PObeczałam troche M na skypie i czuję się trochę lepiej.... Choć nie moge powiedzieć że dobrze. W dzień to jakoś idzie ale wieczorami jest tragedia, dzieci posną a ja zamulam i myśłę... :-( Krzysiek mówi że będzie dobrze i że jak wróci to sobie odbijemy wszystko z nawiązką, mam nadzieję że tak będfzie i że szybko to wszystko minie..... Nie nadaje się na takie rozłąki, nie dla mnie to:-(
ok nie smucę bo przecież przyszłam powiedzieć tylko dobranoc, słodkich snów wszystkim i oczywiście żeby dzieci dały wam się wyspać:-)
Ja też sie nie nadaje na rozłąki, także doskonale Cię rozumiem Małgosiuniu. Trzymaj się jakoś. Dobranoc.:-)

reklama
Witam z rańca

U mnie gdzies leciutko sloneczko przesiwtuje przez chmurki takze mam nadzieje an ladna pogode dzisiaj.

idze ze wczoraj imprezki nie bylo, biedna Małgosiunia miala ochote a zadna sie nie pojawila:dry:.

Małgosiunia trzymaj sie dzielnie, ja co prawda nigyd nie bylam w takiej sytuacji ale potrafie sobie wyobrazic co czujesz. Ja nie potrafie zeyc bez mojego m ani chwili nawet jak w szpitalu po porodzie bylam to ryczlam zeby juz isc do domu bo tesknilam za nim:zawstydzona/y::-(;-):sorry2: Koffana dasz rade, pomozemy ci. . . :tak:

Hej Meg wszystkie jeszcze spia
8.gif
albo sa nie ten tego do pisania jeszcze
10.gif
;-)

Właśnie oglądam stronke faberlic ale nie moge sie nigdzie doczytac czy mozna zamowic sobie katalog nie będąc konsultantem? przeglądam te kosmetyki i ceny wydaj mi sie nawet nie zle, choc dawno nie robila zakupow z tej dziedziny wiec moge sie mylic.:dry:

Witam po dlugim i meczacym weekendzie...

Zaliczylam juz ryczenie na wykladach. Nie ma to jak smsy od M...

Maly zle sypia. Ja tez bo mecza mnie sny :-/../

Ogolnie jestem wykonczona!

Właśnie oglądam stronke faberlic ale nie moge sie nigdzie doczytac czy mozna zamowic sobie katalog nie będąc konsultantem? przeglądam te kosmetyki i ceny wydaj mi sie nawet nie zle, choc dawno nie robila zakupow z tej dziedziny wiec moge sie mylic.:dry:
No ja akurat nie mam katalogow na kwiecien...nie robilam w marcu to ni mam ;-)
58.gif
....
Jestw pdfie katalog ..kliknij na obrazek katalogu na pierwszej stronie

reklama
Oglądam właśnie,nie chciał mi sie wgrać ale już mu fochy przeszły i się pokazał;-)

Cześć Cara
Hej Cara

Jest duzo wartych uwagi kosmetykow ale i sa smiecie...jak wszedzie ;-)
Jak bys chciala byc konsultantka to masz znizke 27 % na wszystkie kosmetyki, zadnych nakazow ze tyle i tyle na m-c i kiedy chcesz. ;-)

Do góry