reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula Agatka coście tam upiokły bo może i ja bym coś ukręciła tylko pomysłu nie mam:dry::dry:

Madzia wklaje przepis na książki na maoje wczorajsze ciasto, przespraszam ale wczoraj juznie maila chwili na BB:-(

Małgosiunia dobrze ze dzisija lepiej, tule cie mocno, a jak ci smutno to zabieraj dzieciaki i w odrzutowiec wsiadajcie za chwile bedziecie u mnie...jak chcesz adres podam na priva;-)

Za mna tez nikt nie teskni i mnie nie wola ale co tam ja sie sama wpraszam jak mam ochote:-p;-):-D;-)

Dziecko mnie dzis rozpiesicolo i spalo do 8:szok:

Sikoreczka
ale impresssske wczoraj odstawiloas fiu fiu:-D:szok::-D

reklama
Kasia, Agatka widzu Was:-D
Iwona Ciebie tyż.:tak::tak:
Koffane potrzebuje wsparcia moralnego.Akcja "odcycowanie" rozpoczęta.Rano udało mi sie nie dac.No i czuje się złą matką,że samolubnie chce go cyca pozbawić:-:)-(
W ogóle to tak rano mnie naszło,że spróbuje mu nie dać no i jak raz nie dałam to trzeba być chyba twardym.....

Witojcie!

Mi moj slubny z Kuba dzis dali pospac..do 9 :-) :-)
Alescie wczoraj daly czadu...Madzka Ty niedobra kobieta jezdes! Obiecalas Sikorkowej ze podasz jej cos napotnego wieczor i co? Majaczyla i goraczkowala sama samiutka przy kompie!!:no::-(;-)

Milej niedzieli!!!!

Kasia, Agatka widzu Was:-D
Iwona Ciebie tyż.:tak::tak:
Koffane potrzebuje wsparcia moralnego.Akcja "odcycowanie" rozpoczęta.Rano udało mi sie nie dac.No i czuje się złą matką,że samolubnie chce go cyca pozbawić:-:)-(
W ogóle to tak rano mnie naszło,że spróbuje mu nie dać no i jak raz nie dałam to trzeba być chyba twardym.....
Bodzia powodzenia!!! Podobno im dluzej sie karmi tym trudniej ostawic, ale kiedys ta pepowine pora przeciac! :tak::tak:

Dziewczynki,a ja już rosołek pochlaniam;-)

Bodzinka kofana trzymam kciuki za odcycowanie:tak: wiem,że będzie ci ciężko, ale nie poddawaj sie bądź konsekwentna w swoim postanowieniu:tak:

No właśnie....Pępowina....Chyba bardziej przeżyje to ja:-:)-:)-(Wiecie mnie już pediatra powiedziała,że mam go odstawic bo on bardzo dobrze wygląda.A ja mam się wziąść teraz za siebie.No to fajnie musiałam u niej wyglądać:-p:-p

No właśnie....Pępowina....Chyba bardziej przeżyje to ja:-:)-:)-(Wiecie mnie już pediatra powiedziała,że mam go odstawic bo on bardzo dobrze wygląda.A ja mam się wziąść teraz za siebie.No to fajnie musiałam u niej wyglądać:-p:-p

Ale skad ta pediatra wie ze Ciebie tak do tego Lachonienia ciaagnieee??? ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry