reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A nie mówiłam ?? Nawet jednego słowa o mnie... Wczorajszy post został zignorowany, a dzisiaj nikt nie zatęsknił :-(. Wypisuję się z klubu lachonów, skoro mnie nie chcecie :dry:. PHI :crazy:
Dobrej nocy

Lachonki????
Pocieszcie mnie smutną:-( Beczeć mi się chce, tak bardzo tęsknię za moim M:-( Jakoś tak mi smutno strasznie jest. Tak bardzo chciałabym żeby on był przy mnie.... jak to piszę to łzy mi stoją w gardle. Dziś sobota a ja zamulam przy kompie i wypłakuję się, tak źle to się jeszcze niogdy chyba nie czułam:-(
Myśłałam że będzie dobrze i że spokojnie sobie poradzę, ale widzę że słaba jestem i nie bardzo mi to idzie. Oczywiście przed wszystkimi udaję że jest ok i sie uśmiecham głupio jak ktoś o M pyta, ale w głębi serca powstrzymuję łzy bo jak tylko o nim myślę od razu beczeć mi się chce....
Nie sądziłam że go tak bardzo kocham i że będzie mi tak brakowało tych wszystkich rzeczy, prania, gotowania, sprzątanai po nim, kłutni, wszytkiego....

A nie mówiłam ?? Nawet jednego słowa o mnie... Wczorajszy post został zignorowany, a dzisiaj nikt nie zatęsknił :-(. Wypisuję się z klubu lachonów, skoro mnie nie chcecie :dry:. PHI :crazy:
Dobrej nocy
się wypisujesz? Nie rób tego bo płakac będę
humor13.gif

Lachonki????
Pocieszcie mnie smutną:-( Beczeć mi się chce, tak bardzo tęsknię za moim M:-( Jakoś tak mi smutno strasznie jest. Tak bardzo chciałabym żeby on był przy mnie.... jak to piszę to łzy mi stoją w gardle. Dziś sobota a ja zamulam przy kompie i wypłakuję się, tak źle to się jeszcze niogdy chyba nie czułam:-(
Myśłałam że będzie dobrze i że spokojnie sobie poradzę, ale widzę że słaba jestem i nie bardzo mi to idzie. Oczywiście przed wszystkimi udaję że jest ok i sie uśmiecham głupio jak ktoś o M pyta, ale w głębi serca powstrzymuję łzy bo jak tylko o nim myślę od razu beczeć mi się chce....
Nie sądziłam że go tak bardzo kocham i że będzie mi tak brakowało tych wszystkich rzeczy, prania, gotowania, sprzątanai po nim, kłutni, wszytkiego....
Kochana moja! Płacz jeżeli ci smutno! Jeszcze troszkę i będziecie razem! Spójrz na swój dolny suwaczek! To naprawdę minie szybko! TULĘ CIĘ MOOOOOCNO!
c17kt5.gif

Sikorka dzięki, ja w sumie jestem silna ale czasem mam jakies takie przebłyski osłabienia ogólnego i cos pęka :-( Tak jak dziś.... Ale już nie smuce...
Powiedz lepiej jak synek zasnął bez problemu??

reklama
Nikogo nie ma TRALALALALALALALA.........
To ja pośpiewam TRALALALALALALA.........
Nic że fałszuję TRALALALALLALALAL.........
Tego nie czuję TRALALALALALALALL.........
bleeee.gif

Do góry