reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija podotykaj tak mocniej Nonka za uszkami ...zaraz za małzowina uszna z jednej i drugiej strony .jak zacznie nagle płakac to ...masz odpowiedz...zapalenie ucha .jesli nic niezuważysz to luzik ...moze ma ochote na motanie poprostu .ja miałam taki sam problem z jasiem motał sie jak dziki po poduszce , wycierał uszy , szarpał je itp. Co soe potem okazało to dziecko odkryło że z głowy mu coś wyrasta i to był powód motania ::)

reklama
:laugh: dzieki dziewczyny..Noe już spi więc sparawdze te uszka jutro...ja stawiam na brzuszkowe sprawy
Coś też mi się wydaje że na dodatkową butle na noc niebawem też przejdziemy...bo chłopak rosnie ciągle chce jeść a mi sutki odpadają przez to jego wieczorne szarpanie...choć dzisjaj wyjątkowo spokojny był.. a teraz sobie uswiadomiłam że ja dzisjaj też miałam nastrojowo dobry dzien ...może to to ???

Dziś miałam małe 4 godzinne wychodne kupiłam Noesiowi rajstopki (dwu pak) jedne w biedronki drugie z owieczkami...jak ślicznie mu w rajstopkach ;D
I dużą butle ..bo jak odciągam to już 125 nie wystarcza na tego głodomorka

Lady jak tam u teściów ..wypoczywasz co i plecki mniej bolą od dzwigania coo? Nonka dzisjaj też dziadkowie przez cały dzien targali..oj jak dobrze :)
noelia a gdzie twoje zdjątka ??? wklejaj na zamknięty

To zmiej najpierw w programiePaint , wchodzisz w paint jest w każdym systemie w akcesorjach, tam wchodzisz w plik potem w otwórz potem jak już wybierzesz zdjęcie to wybierasz opcje obraz a wniej Rozcjągnij/pochyl wyskakuje Ci dodatkowe okienko a w nim procentuy wpisujesz np.50% w jedno i drugie a potem ok jak za mało zmnieszasz znowu..potem przerabiasz w ImageShack i zrobione ;D

Mija ja właśnie tak robie tylko te zdjęcia są olbrzymy,mój brat ma taki bardziej specjalistyczny aparat
jak takie ogromne zdjęcie zmniejszam to troszke jakośc sie kiełbasi :( ::)

hmmmm dziwnie....bo ja widze ze jak sie zmniejsza zdjecie to jakosc lepsza a nie gorsza...chyba ze w druga strone....

Noelia a to dziwnie , ale jak oglądałam to fajnie wyglądają , może gorsza bo mniejsze a jak duże to z bliska lepiej widać ;)
No nareszcie jesteś Shady myślałam że internet Ci odcieli ,czy cóś

reklama

Mija tylko by sprobowali.....chyba bym sie do wisly rzucila....net to moj nalog ;)

a co do tej siatki do wozka to myslalam ze to juz przezytek z minionej epoki :)) a tu prosze sa w s0rzedazy...
dzis pierwszy raz skorzystalismy z folii na wozek ale za cholere nie wiem jak sie ja zaklada to tylko ja nalozylam hihi

Do góry