reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

po kiego czorta ona cche wracac...niech tam siedzi, napewno nie ma tam gorzej niz tu....jesli moze tam zostac niech zostaje....ja sama marze o emigracji z tego syfu ;)

wiesz mi ja tez jej po mowie. ale ona ponoc juz jest dziecmi zmeczona i chce wrocic.
ja jej mowi szukaj innej pracy i napewno ci tam bedzie lepiej -ale to jej zycie i do niej nalezy decyzja!!

ano niestety....moja szwagrieak wyjechala do USA i tam juz zostala.....mowi ze tez ciezko, bo pracowac trzeba ale duuuuzooo lzej niz tu....wogole ten kraj spadl na psy

trzeba je trzymac przede wszystkim bardzo suche, bo szybko plesnieja, a trudno zeby bylo w ich sucho skoro wsadzasz tam ciepla butle...bez sensu...wogole nakupowalam niepotrzebncyh rzeczy tyle ze tylko miejsce zawalaja....pierszym bezsensownym zakupem byly 3 smoczki do uspokajania....oddalam

hej:)
Mija fajna torba,może namówię mężulka - w końcu piwko też się zmieści ;D
mały ładnie spał dzisiaj do 4 i teraz do 7.30
Dziewczynki mały 2 dni sporo ulewał,. nawet po 3 razy- może być że po antybiotyku? Mam z tym iść do lakarza ?
pozdrowionka

witam dziewczyny o ja dzis 2 :)moj mały zjad o 5 i o 8 pobudke mi zrobił wiec trzeba kawke spic zeby fukcjonowac

reklama
Do góry