reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
oj baby, ja zly dzien to mam chyba juz od miesiaca.................
najgorsze ze nie mam chwilki dla siebie...................chyba jak wiekszosc z Nas!!!
ale babeczki damy rade!!!! juz sloneczko swieci, jest cieplo, dzieciaczki rosna..........................ehhh
najgorsze ze nie mam chwilki dla siebie...................chyba jak wiekszosc z Nas!!!
ale babeczki damy rade!!!! juz sloneczko swieci, jest cieplo, dzieciaczki rosna..........................ehhh
Joaska
Lipcowe mamy '05
trusia pisze:ale sie zamotałam nie umiem pogrubic ani zmienic koloru czcionki hehe
trusia zeby to zrobic to najpierw musisz zaznaczyc caly teks, ktory chcesz pogrubic albo zmienic kolor i pozniej klikasz na ikonke zmiany koloru lub pogrubienia!!!
reklama
hej dziewczyny ja mam gosci jest u mnie mordziulka z hubciem i nasza mamusia upieklysmy juz biszkopcik i teraz bedziemy robic maske do niego a potem go stroic nastepnie sie zmrozi i na impreske
toska z bubusiem spia a my plotkujemy a zaraz bedziemy konczyc torcik
milego dnia nam zapowiada sie wesolutkitrusia fe relanium??? straszna sprawa ja go dostalam kiedys na uspokojenie jak bylam w ciozy ale go nielyklam mysle ze meliska super lepsza i ooo niebo zdrowsza
toska z bubusiem spia a my plotkujemy a zaraz bedziemy konczyc torcik
milego dnia nam zapowiada sie wesolutkitrusia fe relanium??? straszna sprawa ja go dostalam kiedys na uspokojenie jak bylam w ciozy ale go nielyklam mysle ze meliska super lepsza i ooo niebo zdrowsza
Podziel się: