reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj baby, ja zly dzien to mam chyba juz od miesiaca.................

najgorsze ze nie mam chwilki dla siebie...................chyba jak wiekszosc z Nas!!!

ale babeczki damy rade!!!! juz sloneczko swieci, jest cieplo, dzieciaczki rosna..........................ehhh

hey babeczki ale naklikałyscie :laugh:moj synus zasnał i mam chwilke a jak zwykle musiałam mu właczyc MUZYKE RELAKSUJACA pt.szum morza pływanie zdelfinami itp (ja mam juz dosc)ale mały zasypia i nie marudzi hihihi :laugh:

hehe ja zaopatrzyłam sie w relanium :pzeby byc spokojniejszą,tym bardziej ze od 4 dni jestem słomiana wdowa bo maz mi wyjechał,a mały zaczał zabkowac i troszke jest nerwowy :-[

reklama
hej dziewczyny ja mam gosci jest u mnie mordziulka z hubciem i nasza mamusia upieklysmy juz biszkopcik i teraz bedziemy robic maske do niego a potem go stroic nastepnie sie zmrozi i na impreske
toska z bubusiem spia a my plotkujemy a zaraz bedziemy konczyc torcik
milego dnia nam zapowiada sie wesolutkitrusia fe relanium??? straszna sprawa ja go dostalam kiedys na uspokojenie jak bylam w ciozy ale go nielyklam mysle ze meliska super lepsza i ooo niebo zdrowsza

Do góry