reklama
witam dziewczyny no my juz tez od ranka na nogach mojej tosce sie cos poprzestawialo bo juz drugi dzien z kolei wstaje o ??? 5.rano ( z minutami albo przed nia) idzie spac kolo 22 albo 21 i tak wstanie tak wczesnie???
my dzis idziemy na impreske jubileuszowa mojej najstarszej siostry 20 lecie pozycia malzenskiego popijemy i pojemy : >
no dzis pewno terz jak wyjdziemy na spacer to wrucimy jak tu nikogo nie bedzie bo spacerowac bedo dzieciaczki ale to oki
a teraz lece nuknac na zamkniety przejrzec zdjatka jak Shady z Mija biegaly po wawie zajrze pewnie jeszcze jak mezus juz do robotki wyjdzie
Mija no to zdrowka kawusia bo ja tez juz pije mniam uwielbiam kawusie
Izabelka duzo zdrowka dla dzidzi dla wszystkich choruskow zdrowka zyczymy
my dzis idziemy na impreske jubileuszowa mojej najstarszej siostry 20 lecie pozycia malzenskiego popijemy i pojemy : >
no dzis pewno terz jak wyjdziemy na spacer to wrucimy jak tu nikogo nie bedzie bo spacerowac bedo dzieciaczki ale to oki
a teraz lece nuknac na zamkniety przejrzec zdjatka jak Shady z Mija biegaly po wawie zajrze pewnie jeszcze jak mezus juz do robotki wyjdzie
Mija no to zdrowka kawusia bo ja tez juz pije mniam uwielbiam kawusie
Izabelka duzo zdrowka dla dzidzi dla wszystkich choruskow zdrowka zyczymy
Joanna@
Fanka BB :)
Mam pytanie do zgromadzonej tu pobliki.....a jest nas troche....Czy powinnam miec wyzuty sumienia ze musze podac butle malemu?Czuje sie z tym okropnie, ale on caly czas jest godny.Wczoraj podalam mu butelke i 2 miesieczne krzyki ustaly.Na podanie dzis piers rano odpowiedzial krzykiem i plakal az podala butelke.To juz chyba koniec cycusiaOdnioslam porazke!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joanna@ pisze:Mam pytanie do zgromadzonej tu pobliki.....a jest nas troche....Czy powinnam miec wyzuty sumienia ze musze podac butle malemu?Czuje sie z tym okropnie, ale on caly czas jest godny.Wczoraj podalam mu butelke i 2 miesieczne krzyki ustaly.Na podanie dzis piers rano odpowiedzial krzykiem i plakal az podala butelke.To juz chyba koniec cycusiaOdnioslam porazke!
czesc nowa mamo
chyba nie powinnas byc dla siebie taka surowa......my tutaj karmimy i cycem i butla, zadna nie czuje sie przez to gorsza ani nie jest zla matka, zreszta mialysmy tu juz poruszenie apropo tego tematu, ktore zazegnalysmy i jestesmy zgodne ze obie rzeczy sa dobre dla dziecka..................aha i powiem Ci, ze z tego co wiem z mojej medycznej wiedzy to karmienie cycem jest najwazniejsze przez pierwsze 3 miesiace..........pozniej do 6 a pozniej to juz bardziej piciu niz jedzenie!!!!
takze glowa do gory!!!!!!!najwazniejsze jest tutaj dziecko................widocznie maluszek byl glodny, czasami zdarzaja sie takie glodomorki..................pamietaj rob zawsze to co Ci podpowiada intuicja!!!!!
aha dziendobry babeczki!!!!
Joanna o matko kolejna ofiara medjów i samozwańczych matek polek : .
Dziewczyno ja sama karmie piersią ale nie uważam że z tego powodu jestem lepszą mamą : .Noe nigdy nie miała problemu ze ssaniem za ja z pokarmem, wiec karmie..oszczędniej i wygodnie , fakt że zdrowo ale nigdy bym nie dawała mu cycka na siłe .
Głupolu jak sama napisałaś że kiedy mu dałaś butle przestał płakać ...to chyba dobrze że zrobiłaś coś co dało spokuj i wyciszyło twojego synka
Jeśli twój synek woli butle a ty mu ją dajesz to jesteś dobrą mamuśką, była by gorzej jak katowała byś go piersią i sama się denerwowała dokładając sobie i jemu niepotrzebnych emocji.....
No i jaką porażke, czy ostatnio panuje ogulnoświatowy konkurs na karmienie piersią i ta która karmi dziecko do 30 roku życia dostanie medal super mamy :
Wydaje mi się że wiekszą porażke byś odniosła dając sobie i małemu tysiąc niepotrzebych emocji i wykanczała was powoli.
Czy szczęsliwsze jest dziecko karmione na siłe piersią (bo wszyscy mówią zę tak trzeba) zapłakane, czy butlą i z uśmiechem ,spokojne ?
Nie wiem czemu ten temat powoduje we mnie tyle emocji
Może dlatego że jacyś idioci wmawiają kobietą że jak nie karmią piersią to są złymi mamami , a przecież my dzień w dzień zastanawiamy sie jak spowodować żeby nasze bąble były najszczęsliwsze na świecie.
Boże jak spotkam kogoś kto takie dyrdymały wmawia kobietą to mu łeb ukręce
No i od rana mnie tak rozemocjionować
Dziewczyno ja sama karmie piersią ale nie uważam że z tego powodu jestem lepszą mamą : .Noe nigdy nie miała problemu ze ssaniem za ja z pokarmem, wiec karmie..oszczędniej i wygodnie , fakt że zdrowo ale nigdy bym nie dawała mu cycka na siłe .
Głupolu jak sama napisałaś że kiedy mu dałaś butle przestał płakać ...to chyba dobrze że zrobiłaś coś co dało spokuj i wyciszyło twojego synka
Jeśli twój synek woli butle a ty mu ją dajesz to jesteś dobrą mamuśką, była by gorzej jak katowała byś go piersią i sama się denerwowała dokładając sobie i jemu niepotrzebnych emocji.....
No i jaką porażke, czy ostatnio panuje ogulnoświatowy konkurs na karmienie piersią i ta która karmi dziecko do 30 roku życia dostanie medal super mamy :
Wydaje mi się że wiekszą porażke byś odniosła dając sobie i małemu tysiąc niepotrzebych emocji i wykanczała was powoli.
Czy szczęsliwsze jest dziecko karmione na siłe piersią (bo wszyscy mówią zę tak trzeba) zapłakane, czy butlą i z uśmiechem ,spokojne ?
Nie wiem czemu ten temat powoduje we mnie tyle emocji
Może dlatego że jacyś idioci wmawiają kobietą że jak nie karmią piersią to są złymi mamami , a przecież my dzień w dzień zastanawiamy sie jak spowodować żeby nasze bąble były najszczęsliwsze na świecie.
Boże jak spotkam kogoś kto takie dyrdymały wmawia kobietą to mu łeb ukręce
No i od rana mnie tak rozemocjionować
Joaska
Lipcowe mamy '05
mija kochana rozumiem Cie w 100 %...............mnie tez to wpienia straszliwie
tez uwazam ze ktos nakladl matkom w glowy, ze jak karmia butelka to sa zle i Bog ich za to pokara w przyszlosci..........a teraz mleko modyfikowane jest tak dobre i bezpieczne, ze tez zapewnia dziecku wszystko!!!!!
tez uwazam ze ktos nakladl matkom w glowy, ze jak karmia butelka to sa zle i Bog ich za to pokara w przyszlosci..........a teraz mleko modyfikowane jest tak dobre i bezpieczne, ze tez zapewnia dziecku wszystko!!!!!
Joanna@
Fanka BB :)
Dziekuje wam ...jestescue kochane ....nie wiem czemu tak sie uparlam ze to zle ?....Macie racje...ile molgam tyle zrobial.Postarm sie nawyzej odciagac i podawac mu w butelce.W sumie moj glodomorek ja sie urodzil to mial 61 cm i wazyl 3800(byl szcu[ply w stosunku do wzrostu wiec musi pewnie nadrobic)
reklama
Joanna@ popieram to co napisala Mija ja tez karmilam do 8 miesioca potem flacha ale najwarzniejsze jest spokuj i zdrowie dzidzi wiec jak trzeba zeby bylo najedzone i szczesliwe to sie daje flache i tak poprostu pogudz sie z ty a twoja dzidzia ci juz spokojem dziekuje ci za to ze jest najedzona i spokojna
Mija spokojnie bo ja tez sie juz unioslam ale opanowanie jest wazne dzieci na nas patrza : :
i ucza sie naszych nerwow na swoj sposob
fujjjjjjjjjjjjj moja toska sie usrala ide ja myc bo smrut jak chol.....ra pa
czekamy na hubcia z mordziulka i nasza mamusia
naraska
Mija spokojnie bo ja tez sie juz unioslam ale opanowanie jest wazne dzieci na nas patrza : :
i ucza sie naszych nerwow na swoj sposob
fujjjjjjjjjjjjj moja toska sie usrala ide ja myc bo smrut jak chol.....ra pa
czekamy na hubcia z mordziulka i nasza mamusia
naraska
Podziel się: