reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

izabelka raczej tak maluszek jak jest chory to duzo spi bo sie czuje nie swojo a powinnas sie cieszyc ze sie budzi na cucusia :laugh: bo sa dzieci co trzeba budzic podczas choroby :(pozdrawiam idurzo zdrowka dla malenstwa :-*

reklama
ale pustki, my tez juz po spacerku u nas to tak 5-6 godzinek to standart, w zime tez maratoniki robilismy dzieki temu Noe jest przyzwyczajony do przebywsania na swiezym . Jak chce spać -spi ,jak głodny- cycuś lub herbatka, w domu bardziej marudzi niż na dworku :
Izabelka niech śpi biedacek...ale jak tak dużo dłużej się nie obudzi to może zbusdz go na jedzonko :-[ żeby się nie odwodnił czy coś ???

w końcu się obudził z uśmiechem :) wyspał się hihi teraz bawi się z tatą pełen życia :) ciekawe o ktorej pójdzie spać ::)
życzę milego wieczorku
Do jutra :D

my niedawno wrocilismy ze spacerku, tylko 1,5 godzinnym bo musialam wejsc do Arkadii po sadzonki n balkon......wykapalismy mlodego, teraz szamie kaszke i kurcze chyba nie pojdzie tak szybko spac bo widno jeszcze wrrrr

Witajcie!
oO mnie pewnie juz zapomilalyscie!!!???
Ja znowu caly dzionek na spacerku od 10 i dopiero weszlam do domku
Teraz ide malego kapac....a potem .... hmmmm sama nie wiem
Jest tu kto???

reklama
witam wszystkie mamy "siedzące" z dziećmi :)
ja tez siedzę...a raczej biegam za moim Damiankiem.
w związku z tym pewnie będę zagladać rzadko (tylko kiedy spi i nie ma nić pilnego do roboty)
ale pozdrawiam was i wasze maluchy :)

Do góry