reklama
A mi jeszcze nie przeszło ale napiszę wam czemu. Zbliża sie roczek mojej córci i na początku wszyscy (czytaj: rodzina) powiedziali, że będą a teraz... nie maja czasu, pracują, są w ciąży, nie maja jak i DUPA mam ich wszystkich dość!!!!!!!!
Zrobie sama i na tym się skończy!! Z rodziną najlepiej na zdjęciu, i strara zasada umiesz liczyć, licz na siebie!!!!!!!!!
Zrobie sama i na tym się skończy!! Z rodziną najlepiej na zdjęciu, i strara zasada umiesz liczyć, licz na siebie!!!!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
czesc kobitki!!!!!!!!!!
ostatnio nie mam czasu na siedzenie z wami ale musze zaczac nadrabiac bo teraz z godzine czytalam!!!!!!!! jak wiecie (moja kochana siostra juz sie pochwalila!) ostanio czas spaedzamy razem na dworku a dzis u niej! dzieci przynajmniej zado3wolone!!!! teraz w domciu frasolke po bretonsku robie i potemna spacerek papu i do najstarszej na imprezke!!!!!!!!!! zajrze do was dzis jeszcze pewnie
pozdrawiam nowe mamusie a wszystkim chorym dzidzia zycze duzo zdrowka!!!!!!
monika25 roczek jest bardzo wazny! jesli rodzina nie chce przyjechac to zapros znajomych na pewno masz takowych i bedzie wesolo zobaczysz ze ni9e zawioda!!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnio nie mam czasu na siedzenie z wami ale musze zaczac nadrabiac bo teraz z godzine czytalam!!!!!!!! jak wiecie (moja kochana siostra juz sie pochwalila!) ostanio czas spaedzamy razem na dworku a dzis u niej! dzieci przynajmniej zado3wolone!!!! teraz w domciu frasolke po bretonsku robie i potemna spacerek papu i do najstarszej na imprezke!!!!!!!!!! zajrze do was dzis jeszcze pewnie
pozdrawiam nowe mamusie a wszystkim chorym dzidzia zycze duzo zdrowka!!!!!!
monika25 roczek jest bardzo wazny! jesli rodzina nie chce przyjechac to zapros znajomych na pewno masz takowych i bedzie wesolo zobaczysz ze ni9e zawioda!!!!!!!!!!!!!!!!
trusia
Brenda
joaska dzieki wielkie za podpowiedzJoaska pisze:trusia pisze:ale sie zamotałam nie umiem pogrubic ani zmienic koloru czcionki hehe
trusia zeby to zrobic to najpierw musisz zaznaczyc caly teks, ktory chcesz pogrubic albo zmienic kolor i pozniej klikasz na ikonke zmiany koloru lub pogrubienia!!!
reklama
Podziel się: