reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:crazy::crazy:Włąśnie na gg gadam z "koleżnką".Opierdzieliła mnie,że ze mnie zła mtka i dziecka nie szczepie skojarzonymi:no::no:No i jak mnie może nie stać, przecież nowe meble kupiłam.Kiedys powiedziała,że jej córka się jakąś bakterią od Lola zaraziła bo jezdze z chorym dzieckiem, nieodopiedzialna jestem, i powinni mi dziecko zabrać.Unikam jej jak ognia ale czasem się odezwie.Wkurza mnie na maksa, zabawki mam mu kupować za 100 zł co najmniej, odstawić go od piersi, za pożno podawałam mu jedzenie stałe i mnóstwo "dziwnych" zarzutów usłyszałam.Co ciekwsze jej mała co chwile chora, niedowage ma, drobna, z anemią.Kiedyś mnie zapytała czemu raczkujące dziecko na podłoge puszczam, przeciez mu to zaszkodzi:confused::confused::confused:ALe wiecie co to nie jej wina ona ma dziwną matke.Natomiast moją winą jest,że w ogóle utrzymuje z nią kontakt.Zresztą przez moje życie się przewineło mnóstwo różnych dziwnych ludzi.Musze ćwiczyć ASERTYWNOŚĆ:tak::tak::tak:

Bodzia zablokuj jej numer na gg i spokój! Co se będziesz nerwa psuła:baffled:
Ja pomykam do sklepu i po Adrianka;-) Obiada wchłonięta to i Madzieńka humor lepszy zyskała:-D
Do potem:-) Na kawusię do was zajrzę;-)

:crazy::crazy:Włąśnie na gg gadam z "koleżnką".Opierdzieliła mnie,że ze mnie zła mtka i dziecka nie szczepie skojarzonymi:no::no:No i jak mnie może nie stać, przecież nowe meble kupiłam.Kiedys powiedziała,że jej córka się jakąś bakterią od Lola zaraziła bo jezdze z chorym dzieckiem, nieodopiedzialna jestem, i powinni mi dziecko zabrać.Unikam jej jak ognia ale czasem się odezwie.Wkurza mnie na maksa, zabawki mam mu kupować za 100 zł co najmniej, odstawić go od piersi, za pożno podawałam mu jedzenie stałe i mnóstwo "dziwnych" zarzutów usłyszałam.Co ciekwsze jej mała co chwile chora, niedowage ma, drobna, z anemią.Kiedyś mnie zapytała czemu raczkujące dziecko na podłoge puszczam, przeciez mu to zaszkodzi:confused::confused::confused:ALe wiecie co to nie jej wina ona ma dziwną matke.Natomiast moją winą jest,że w ogóle utrzymuje z nią kontakt.Zresztą przez moje życie się przewineło mnóstwo różnych dziwnych ludzi.Musze ćwiczyć ASERTYWNOŚĆ:tak::tak::tak:
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:Ty Bodzia nie asertywność tylko karate na takich ludzi ćwicz:tak::tak: jak mnie takie pitolenie wkurza.... a może ty byś chciała Lola na hipisa wychować albo mormona?? i nic jej do tego bo to TWOJE dziecko i tak je wychowasz jak uznasz za właściwe i stosowne:crazy:

....tak jak myślałam obiad zrobiła dziś teściowa :tak:
Ugotowała zupę pomidorową z makaronem i.... ziemniakami :dry: .....pierwszy raz sie spotkałam z pomidorówką z ziemniakami ....:confused2: :eek:

Bo tak najłatwiej, komuś wytknąć a u siebie nie widzieć, nie znoszę takich osób. Wg mnie każdy niech żyje po swojemu i nie wtrąca się do innych, wtedy na pewno będzie o wiele przyjemniej

reklama
Do góry