reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:Ty Bodzia nie asertywność tylko karate na takich ludzi ćwicz:tak::tak: jak mnie takie pitolenie wkurza.... a może ty byś chciała Lola na hipisa wychować albo mormona?? i nic jej do tego bo to TWOJE dziecko i tak je wychowasz jak uznasz za właściwe i stosowne:crazy:
Hihihihihihihihiihihi..Najlepsze jest to,że Lolo zdrowy, dorodny szczęśliwy, pełny życia i widać,że mu taka mama odpowiada.:-D:-D:-DA lekarka jeszcze powiedziała,że fajny, zdrowy chłopaczek;-);-)

....tak jak myślałam obiad zrobiła dziś teściowa :tak:
Ugotowała zupę pomidorową z makaronem i.... ziemniakami :dry: .....pierwszy raz sie spotkałam z pomidorówką z ziemniakami ....:confused2: :eek:
No widyicy...Cyowiek cae zcie sie uczy...

reklama
brak.gif
phpThumb.php

Prosze

Bodzia - pogoń tą laskę, niech innym psuje krew :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chociaz z jednym muszę jej przyznać rację - warto, naprawdę warto oszczędzić na zabawkach czy wyjściu do kina z mężem i zainwestować w płatne szczepionki. Tu nie chodzi o ilość wkłuć, tylko o to, że skojarzone szczepionki są nowsze technologicznie, wysokooczyszczone, bezpieczniejsze. Nie trzeba kupować tej 5w1 czy 6w1 - wystarczy kupić 3w1 (błonica, tężec, krztusiec)- za ok 50 zeta, bo ta refundowana jest naprawdę mocno syfna i przestarzała (powstała w latach 30-tych XX wieku)... a do niej wziąć refundowane polio, hib i inne które są za darmo, bo te już są tymi nowoczesnymi szczepionkami.

Agatka gratulaski dla Igorka :-D Zdolnego masz synka :tak:
Misio w nagrodę:laugh2:
1541bg9.gif

karollooois2.jpg

iDZIEMY NA SZCZEPIENI
Bodzinka foteczki świetne:-D

Jezdem przecie nieeeee:crazy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D krupnik jedzie
krupniczek mniam mnia :-):-)

:eek::eek::eek:Aluśka to profanacja mojej ulubionej zupy:eek::eek::eek:zjadliwa?
hmm...zjadliwa chociaż dziwnie z tymi ziemniakami smakuję nie przyzwyczajona jestem do takich wymyślnych zup....
.....to jeszcze nic w porównaniu z rosołem z ziemniakami ale tego już nie zjadłam może jestem dziwna ale mi jedno do drugiego nie pasuje :zawstydzona/y::-p:confused2:

Nie słyszałąm o tej 3w1.Teraz Mały jest już zaszczepiony ostatni raz.A ja naprawde nie miałam kasy na szczepionki skojarzone5w1.Jak Karol się urodził to Paweł stracił prace i mieliśmy bardzo kruco z kasą.A i teraz mam wszystko wyliczone.Jakby teściowa nie dała mi wczoraj 50 dych to bym dalej latała w starych butach,Chodzi o to jak ona to mówi.Nic do niej nie dociera.Po prostu moim kosztem poprawia sobie sampoczucie.Ona jest lepsza bo ją stac na szczepionki skojarzone.Nie ma zanczenia,że ja bym sobie dla Małego serce dała wyciąć.Ale z pustego i salomon nie naleje.Zresztą....Nie ważne...

reklama
Bodzinka - rozchmurz się, jesteś wspaniałą mamą, każda z nas to wie! Tulę :***
A durną koleżanką już się nie przejmuj. Olej ją i najlepiej zerwij z nią kontakty, bo niepotrzebnie Cię tylko w doły wpędza...
Pewnie po to, by samej się podbudować :crazy:

Do góry