reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje małe śpi ja zupke sobie chlapnęlam u mnie dzisiaj cebulowa, na drugie leniwe kluchy już wodę na nie gotuję wiec zaraz bede szmać, ktś ma ochote na zupke lub drugie??? ;-)

Bodzionka tweoje dzieła jak zwykle piekne

JA już jedno panie powiesiłam drugie nastawiłam,posprzątałam,pomyła naczynia,dziecko uśpiłam i prawie obiad gotowy... A mój M śpi po trzeciej zmianie i nawet mu nie przeszkadzało jak kotlety tłukłam:-D:-D.
Dziewczyny ile Wy piszecie...
Madźka też chętnie poszłabym sobie do solarium,ale niestety daleko jest:-:)-:)-(

Ja mam dzisiaj tylko schabowe i ziemniaki:( Ale jak chcesz Anakonda to może sie podzielić.
JA to mam ochotę na te leniwe Agatki

reklama
U mnie gary pozmywane zupka zaraz będzie:tak: Dziecię wstało z jeszcze gorszym humorkiem niż przed spaniem. Tylko mam ją na rękach trzymac a jak nie to dziera niemiłosiernie:baffled: Wymiękam przy niej dzisiaj:eek:
Lepiej załadować zmywarkę niż myć gary ręcznie ;-):tak::tak:
oj jak ja bym tak chciałą:tak: Niestety mam tylko ręczną zmywarkę czyli siebie:eek::-D
Idę zupkę małej studzic:-)

Do góry