reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Aniu oj jak Cię tu dawno nie było. Z krzesełkami niestety nie pomogę bo moje jest firmy Sun Baby, a tych dwóch firm niestety nie znam:no: Wizualnie są bardzo podobne do mojego.
A co u Was? Jak maluszki? Śliczne macie suwaczki:tak:

reklama
hej sikoreczka.
u nas dobrze, dzieciaki o dziwo zdrowe.
Dawidek już chłop jak byk w czwartek idę na szczepienie to będę wiedziała szczegóły.
Tyle co ja wiem to nie ma jeszcze zębów :-)

Vici a te mamy które nie sa zadomowione to nici z pogaduszek ,a te powolutku kiedy bedzie??? chetnie bym z wami pogadała .Mozee kturas mama odpowie?

Super Aniu że dzieciaczki zdrowe. A Dawidek jak to chłop rośnie wielki ;-)
Zmykam spacku. Jeszcze wam tylko pokażę moją Madzię i jej minki:
22151813099.jpg

A to mój chrześniak:
22161113099.jpg

Dobrej nocki:-D

Inna widze, że trochę zarządziłaś na examie;-) na pewno do przodu. zasada 3 Z - zakuć zdać zapomnieć. Myślę, że możesz powolutku zapominać:tak::-)

Sikoreczka pamietaj , ze oprócz walca na teściów zawsze jest parasol;-):-D:-D A kit im w ucho, niech se do samego Kaczynskiego na kawkę idą w lany poniedziałek. Dla Ciebie lepiej bo nerwa zaoszczędzisz i na wodzie do zmywania garów;-) tylko Maluchów szkoda. Bo jak im wytłumaczysz, ze dziadek z babcią nie przyjdą:confused::baffled::baffled: W sumie dziwna sytuacja. nie zazdroszczę.
A gdzie Aluśka i Małagosiunia:confused::confused:
Martaaaaaaaaaaa, kąpiesz się już:confused::confused::-D:-D

Madżka i cuż ja bym bez ciebie poczęła;-) Koniecznie muszę zakupic moim teściom duuuuuże parasole na najbliższą okolicznośc:-D:-D:-D
Buziolki i sweet dreams:tak:

reklama
Do góry