reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JA się boje iść z M do kuchni;-);-);-)
Jak robiłam obiad, dziecię spało to.....się działo...I teraz się boje:cool2::cool2:

Buuuuhahahaha, ho ho ho he he he,
Ja to jak w wannie usiadłam to za plecami miałam zimną wodę bo mi się nie mieszała z ciepłą która leciała z przodu.... Uuuuuu i figielek :-D:-D:-D
Jasmina , pikuś mały - jak byłam w szpitalu przed porodem to laska sie zaklinowała pod prysznicem:-D:-D klitki takie były a tu ciężarówkom kazali się pluskać:szok::-D

:-D
Fakt:tak::tak: ja tydzień przed porodem myłam łazienkę i się zaklinowałam między kibelkem a szafką:-D:-D:-D
:szok::-D:-D:happy2::happy2:no jazda,,super musialo to wygladac...

Męż jak mnie zobaczył to najpierw polewał przez 5 minut, zamiast mnie ratować:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie dziwie mu sie,,sama chyba bym lezala i sikala...:-D

ja też się we wszystko mieściłam:dry::dry: tylko mam małą łazienkę:-D
ja tyz mala mam,,,

Bodzia, my tez mamy łózko 180 na 200:-):-)a Szym trzy czwarte nieraz zajmuje:szok::-D:-Da my po brzegach
no rzadzi u rodzicow w łóżku,,,hehee

prosze frytyyyy

No, Aruś wykąpany przebrany i do spania się szykujemy:-) Także będę się żegnał pomału;-) Dawidek z Piotrusiem już śpią więc będę miał czas troszkę popracować przed komputerkiem :tak:

Jaśminka z tatą pojechami do McDonalda, a ja zostałam z Dawidkiem w domciu. Zaraz muszę iść zrobić inhalacje Dawidkowi.
Miałam przybity humor a przy Was już mi dobrze. Kochane Jesteście Babeczki;-):tak::-)

reklama
Cześć Dziewczyny myślałam że w niedziele to będzie mniej nadrabiania.
Bodzia Ty się nie bój tylko ciesz
udało mi się doprowadzić moje małżenstwo do ładu a mój m. już naprawdę chciał się pogodzić no to się pogodziliśmy.
Moje dziecię dostało na zająca chodzik od teściów chociażmówiłam że nie.piętnaścieminut uczył się do czego służy potem zrobił porządki świąteczne w szafach.a ajką ma radoche.....

Do góry