reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wszyscy się rozpierzchli, więc i ja zmykam:tak::tak: zaraz golas i kapiel . Jeszcze z mężem mamy do obejrzenia ostatni odcinek Lostów. Zajrzę jeszcze pewnie, a jak nie to miekkich poduszeczek, cieplutkich kołderek i spiacych całą noc maluchów życzę;-);-)

Witam się wieczorkiem :)
Egzamin był spoko :tak: i jestem dobrej myśli, były 3 pytania + można było dodać sobie 4, wedle własnego uznania :-). Więc napisałam na wszystkie 4, może nie idealnie, ale powinno być ok ok ;-)

Cały czas mam nerwa na J. :baffled:. Powiedzcie mi, jak mam rozumieć jego stwierdzenie: "nie powiedzenie komuś całej prawdy to nie jest kłamstwo, a poza tym czasem warto skłamać" ????????????????? Bo ja nie bardzo wiem, jak mam to rozumieć :confused:

Idę coś porobić w Corelu. Na pewno jeszcze zajrzę do Was :tak::-)

dobranoc zmykam aaa

inna na pewno zaliczony,,buziaki
a faceci to inny gatunek,takze nie przejmuj sie,,tlyko pod walec...;-)

Cześc koffani:-) Dorzucam podwójną składkę na walec. Hmmmm albo lepiej poczwórną, bo moi teście razem ważą tyle ze ostatnio wersalka się rozlazła. I już nie śpią razem:-p Dzwoni dziś M do teściowej co by się na święta ugadac a tu mu mamuśka mówi że w niedzielę idą do córki a w poniedziałek są umówieni z kolegą ojca. A poza tym to nie mogą się z nami spotkac bo nie mają kasy:szok::wściekła/y: Mam ich w dupie. Niech se robią co chcą. Żal mi tylko Adrianka bo ciągle pyta kiedy może jechac do babci:-(
Humorek mi się szybciutko poprawił jak sobie was poczytałam:-D:-D:-D No umarłego byście ze śmiechu wskrześili:tak:
No nic kończę i na CSI popatrzę. Buzialki;-)

reklama
Do góry