reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć Pirrlott:-):-)kopę postów ;-)Fajnie Cię czytać :-):tak:
Oj bardzo kopę postów :tak: Jak ja bym chciał już na urlop to bym sobie więcej z wami popisał i lepiej was poznał:-pA dziś z synami się wybieram na ciekawe zakupy:tak: będziemy szukać czegoś z czym będzie można fajnie się bawić wspólnie :cool2: Niestety nasze zabawki stare już się nam znudziły:nerd::-):-p

reklama
Witam Wszystkich
Miałam napisać do Was wcześniej ale Dawidek wyłączył mi kompa... Ehhh jaki zdolny;-)
Wczoraj mialam robotę z mięsem które kupiliśmy, teraz mamy obiadki
na 4 dni. Dzisiaj humorek mam nawet nawet. M wraca dopiero 17-18. Dawidek wysypał właśnie drewniane puzzle Jaśminy i chyba chce je układać, ale najpierw sprawdza organoleptycznie każdy element czy pasuje:-D Jaśmina jest załamana:-D.
A jeszcze napiszę Wam jak Jasieczka dzisiaj się ubrała. Tak więc są jedne jedyne rajstopy z dziurą na kolanie, ale dziura taka fest. Jakoś zawsze zapomnę ich wyrzucić... No i dzisiaj Jaśminka ubrała się pięknie w spudnicę i te rajstopki...
No to teraz trzeba wypić drugą kawusię
:-)

Pirrllott a ja o Tobie i Młodych myślałam ostatnio:-)Pochwal sie co fajnego znalezliscie:-D
Madzka on spi z nami i jak sie obudził to klęczał nade mna i wsadzał mi plac do oka i nosa:baffled::baffled::baffled:
Cara Madzka ma racje.Fajna laska z Ciebie, sama nie bedzisz bo masz cudownego syna.Trzeba brać byka za rogi:tak::tak:

Madzka on spi z nami i jak sie obudził to klęczał nade mna i wsadzał mi plac do oka i nosa:baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-Dmój Szymek, jak już go ojciec do łóżka przyniesie na nocno-rannego cyca to sam się przystawia do piersi, zanim zdążę koszulę rozpiąć:rofl2::rofl2:a potem jak się obudzi to tarmosi mnie za włosy albo gryzie w nos:tak: dobrze, że jeszcze bezzębna bestia;-)
Wróciliśmy ze spacerku. Ssak nakarmiony, protestuje przeciw samotności w łóżeczku:sorry2::sorry2: męz pjechał nabyć łóżeczko turystyczne dla Młodego bo u moich rodziców nie ma gdzie spać i był kłopot. A teraz na święta jedziemy na 2 dni , a potem latem penie będziemy zostawać częściej to nam się przyda takie więzienie małe;-);-) Ja do kuchni lecę bo okno wczoraj zostawiłam otwarte na 2 h i znowu ktoś mi zastawił wszystkie blaty garami do zmywania:angry::angry::angry:;-);-);-). Ale mam dzisiaj luksus - stary w domu to mam laptopa w kuchni:-):-):-)i mogę z Wami gadać :-p:-p

reklama
Madzka on się tez sam przystaweia.Teraz Młody śpi, stary jakiś film ogląda.Jak skończy to ja leze do Biedronki, może mniej ludzi będzie niż z rana a faceci sami zostają.
M mnie rano tak wpienił,że teraz je zupe a nie lubi i się nie odzywa:-p:-p:-p

Do góry